Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
mITJA122
Novinec

Napisal/-a mITJA122 So okt 09, 2010 9:44 am

Blinder je napisal/-a:Jaz bi vprašal pa kako je možno, da avto žre toliko olja? Pa sej accent drugače ni tolko star še. A nebi morali motorji pri pol miljona km še vedno delat kot je treba?
A kadi kaj modro ta accent?

Sosed je isto imel Accenta...lepo mu je služil,ni imel problemov, dokler ni začel piti olje...ne piti ampak dobesedno vlivati olje :?

En čas je še kupval olje pa dolival iz dneva v dan, potem ga je pa parkiral ter nabavil nekaj drugega.

Vrjetno je težava v kakšnih teflonih...pomoje.

Lp

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po okt 11, 2010 6:33 pm

Olje dolito

Spet dva nova problema:

V ovinku pri veliki hitrosti mi v ostrem zavoju ropota desno (vrjento zglob), in še med prestavljanjem, ko na hitro spustim sklopko in dodam gas ima nek luft podvozje.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ Po okt 11, 2010 6:39 pm

tiguan je napisal/-a:pri veliki hitrosti mi v ostrem zavoju
Schumacher :lol: . Ko bos zletel s ceste glej, da ne bos koga drugega potegnil s sabo.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po okt 11, 2010 6:49 pm

Blinder je napisal/-a:Jaz bi vprašal pa kako je možno, da avto žre toliko olja? Pa sej accent drugače ni tolko star še. A nebi morali motorji pri pol miljona km še vedno delat kot je treba?
A kadi kaj modro ta accent?

Accenti zlo rad pijejo olje, js sm ga na tazadnje na koncu dolival liter na tedn...delu je pa tud brez njega oziroma z oljem pod minimumom, accenta ne ubiješ zlahka :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov