Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Izgublleni ključi

Napisal/-a dask Če okt 14, 2010 12:51 pm

Prosim za pomoč, če ima kdo podobne izkušnje. Možnosti imam dobit avto, ki je brez ključev, po vsej verjetnosti tudi brez papirjev.
Avto je Opel Kadett B, letnik ca. 1967, zaklenjen stoji pod streho že x let, ključev ni več, papirjev po vsej verjetnosti tudi ne.
Se da situacijo sploh še rešit? Kako je z vžigom, se da menjat ključavnica in bo delalo? In s papirji?

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če okt 14, 2010 12:55 pm

Ključavnice se dajo menjat, najlažje od kakšnega druzga kadett-a, samo papirji bodo pa problem oz ti bo kdo drug več povedal glede papirjev

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Če okt 14, 2010 1:02 pm

paperje se da dobiti. usaj jaz jih imam za 1200c. če bi dobil paperje od drugega kadetta bi moral številke pretovčt. so pa zelo majhne možnosti da bi zaradi tega kaj dost komplicerali pri tako starem vozilu.

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če okt 14, 2010 1:54 pm

mropc je napisal/-a:paperje se da dobiti. usaj jaz jih imam za 1200c. če bi dobil paperje od drugega kadetta bi moral številke pretovčt. so pa zelo majhne možnosti da bi zaradi tega kaj dost komplicerali pri tako starem vozilu.

A to si dobil naknadno papirje? Ker 1200c je drugačen, dvomim, da bi s temi papirji prišel skozi. Jaz bi rabil za nekaj takega:
http://www.histomobile.com/dvd_histomob ... stback.htm

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Če okt 14, 2010 2:02 pm

dask je napisal/-a:
mropc je napisal/-a:paperje se da dobiti. usaj jaz jih imam za 1200c. če bi dobil paperje od drugega kadetta bi moral številke pretovčt. so pa zelo majhne možnosti da bi zaradi tega kaj dost komplicerali pri tako starem vozilu.

A to si dobil naknadno papirje? Ker 1200c je drugačen, dvomim, da bi s temi papirji prišel skozi. Jaz bi rabil za nekaj takega:
http://www.histomobile.com/dvd_histomob ... stback.htm

paperje sem dobil tako malo po uvinkih ;) ker tudi sam hočm dobit ter obnovit kadetta 1200c 1976 letnik. pomojem boš zelo teško dobil paperje za tegale kadetta, ker kolikor se spomnim jih je zelo zelo malo

LinuxFuter
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a LinuxFuter Če okt 14, 2010 4:22 pm

Je bil kdaj registiran v Sloveniji? Vzem številko avta (VIN) pa prever kdo je lastnik, pa se naredi prepis če se da...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Če okt 14, 2010 6:12 pm

Thx za pomoč, sem si ga danes ogledal... Avto je brez motorja :? :roll: Pa še včeraj so ga izpod kozolca vlekli s trakotrjem in uničili, kar je še bilo dobrega....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov