dules je napisal/-a:poba šel si popravljat avto ki je bil tako rekoč tolko da je pol stvari zanič na avtu , te stvai pa samo stanejo
pocrkala ti bo eletrika , ventilatorji , štarter , alternator , lahko tudi ventilatorji ...
plus avto v perfektnem stanju ima max ceno 2000€ s tem da moreš še kar prosit da tolko dobiš
glede airbaga , skurilo ti je računalnik , vse ostalo pa je ali oksidirano ali pa čipovje skurjeno
aja kupim tak avto kakor je za 300€ pa da se rešiš teh j**c pa večnega popravljanja
PS: spucal sem že kar nekaj avtov ampak nobenega zalitega do volana žal je preveč že uničenega do tja
Energetik81 je napisal/-a:Jah, to boš moral dobiti celoten servisni priročnik, na pamet ti to noben ne bo povedal.
Ti bi moral kompletno razstaviti vse električne spoje, odviti vso osvetlitev in vse ornk spucati. Drugače bo še zanimivo, ko bo kakšna plundra pozimi, megla, kondenzi..
zuzek je napisal/-a:no, na koncu. sem ravno razmišljal boš moral menjat cel avspuh, ker bo ta zgnil čez nekaj časa saj je bil cel pod vodo
avion je napisal/-a:V tem času mi je tudi stop luč začela delat. Žal pa je nehala delat bencinska pumpa. Pumpa kot taka sicer deluje, če jo priklopim direktno na 12 V, tudi cel avto v tem primeru dela, tko da sumim, da je rele bencinske pumpe nehal delat. Problem je v tem, kere rele stane na VW servisu 57€, pa še nimajo ga na zalogi. Zanima me,če mi zna kdo svetovati, kje bi dobil mogoče ponaredek al pa celo rabljenega. Oznaka na releju je: 6N0 906 383.
lp,
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov