Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Crx Del sol -targa pušča, razna alternativna popravila?

Napisal/-a crxdelsol Ne okt 17, 2010 10:18 pm

Pozdravljeni,
kupil sem hondo CRX l.1993 del sol in sprva mi kaka 2 tedna ni spuščala streha, sedaj ko je fejst naliv ali v avtopralnici pa na voznikovi strani priteče par kapljic v kabino. To točno tam nad prvo šipo za A stebričkom.

Zadeva je taka da gume izgledajo vredu, avto je raven (ni bil zaleten) da bi bilo to krivo. Stroški menjave celotnih tesnil targe so baje okoli 500€ na servisu, mene pa zanima (ker ne pušča zelo in samo ob večjih nalivih) če se da kako tole pofixat.

Razmišljal sem o bočnih vetrobranih, a jih ne najdem za ta avto (vrjetno jih tudi ni), bi bili pa super rešitev! Vsaj za čez zimo. Imate kak predlog ? Ali se splača kupit tesnila kje iz tujine ?

Uporabniški avatar
corrado92
Novinec

Kraj: trzin

Napisal/-a corrado92 Po okt 18, 2010 9:23 am

probaj gumo namazat z glicerinom ali pa tesnila naroči iz e bay a

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Po okt 18, 2010 1:28 pm

Imam podoben problem pri targi. Jaz enostavno namažem z enim močnejšim voskom za lase, ki se težje spere z vodo. Ne moreš vrjet ampak deluje! 8)
http://www.google.si/images?q=hairgum+road&hl=sl&client=firefox-a&hs=KC&rls=org.mozilla:sl:official&source=lnms&tbs=isch:1&ei=5Ty8TLesN4rJswaCuYC9Ag&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&ved=0CAoQ_AU&prmdo=1&biw=1366&bih=575
V vsaki drogeriji ga dobiš! ;)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Po okt 18, 2010 1:41 pm

Točno to sem že počel-mazal z voskom in ni puščalo ampak sem se zdel sam sebi nor. Imam tale vosek doma in si nimam kaj z njim začet. Hvala za 1x.

Koliko pa pridejo nove gume stranske za streho samo drugih nerabim.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov