Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
xalfist
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a xalfist Sr okt 20, 2010 3:33 pm

bugy1 je napisal/-a:Najboljše je , da začnemo vsak svojo zgodbo pripovedovati kako, kje ......... sami zaje..... itd.........

In ja, mislim da če te je nekdo enkrat nekaj hotel okoli prenesti, ni hotel samo tebe ampak še 100drugih pred tabo in še bo 100drugih za tabo. Vrjamem pa da niso vsi takšni in , da so na večini servisov pošteni, in delajo pošetno delo. In tudi mislim da je dobro, da vemo oz sam vem kam peljati avto, kjer dobro delajo, in ne voziš takšnim kjer gledajo samo na denar. Ker eno so napake , ki jih vsi delamo, eno pa je ko te zavestno nekdo zafrkne oz okoliprenese.

Še sedaj nisi dojel bistva, model ima" nov avto", in sumi kolk ga razumem, da je avto ok, tut ne omenja, da bi zmanjkovali hladilne tekočine, oz da bi kaj opazil da kaj spušča. Saj če pušča kar, mogoče res, itak da moraš menjat, da ne bo pomote tut če se sam slini ker bo vsej kot prej spustlo. Ampak ne morem nimo tega kaj se je meni zogdlo naj menjam skloplo pa se še zaj vozim in je od tega več kot leto, no saj sem že napisal par postov nazaj ,in še več primerov poznam. nevem al delaš na kakšnem uradnem servisu al zakaj te je to tako zmotlo, če sem povedal mojo iskušnjo in mnenje.

In še enkrat seveda, če je hin da se menja pa tut če je samo rosno okol.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov