Nasveti in napotki ter povpraševanja...

aleks_oni
Nov uporabnik

kurilno olje v ceveh avtomobila

Napisal/-a aleks_oni Če okt 21, 2010 6:04 am

Renault Clio DCI mi ne vžiga tako, kot bi moral. Dal sem ga na uradni servis, da ugotovijo diagnozo.

Ugotovili so kje se skriva napaka.

Prejšnji lastnik je uporabljal KURILNO OLJE (sledi v ceveh)- to je uradna različica uradnega Renault servisa - in zato avtomobil ne vžge. Rekli s, da bi moral menjat celi krogotok goriva (pumpa, cevi, dize,...)

Govoril sem s svojim mehanikom, ki pa mi je svetoval, da naj kupim nekakšen dodatek za nafto in naj vlijem v rezervoar in naj spraznim celega. Potem bi naj zamenjala dize in bi težava morala biti rešena.

A to gre skozi? Bo učinek?

mosfet
Nov uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a mosfet Če okt 21, 2010 6:35 am

Kolko km pa ima tale avtomobilček? Po moje bi bilo dovolj, da ga prečistiš z dodatkom..

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če okt 21, 2010 6:38 am

LOOOL, a preveč CSI gledajo al kaj?

Faaak, našli so sledi kurilca v ceveh.... Faaaak ej, kwa bo šele, ko bodo odkrili sledi vode v ceveh, ki si jo nalil na petrolovi pumpi. Takrat ti bodo svetovali, da zamenjaj kar cel avto, ker ti bo sigurno zgnil, ker voda in avto ne gresta najbolje skupaj...

Predlagam, da menjaš servis, ker so te že iz prve hoteli nategnit in ti prodat nekaj, kar nima veze z napako.

Poznam kar nekaj ljudi, ki se vozi na kurilca NON STOP in to tudi z megaobčutljivimi renaulti dci.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

MaRko81
Novinec

Napisal/-a MaRko81 Če okt 21, 2010 8:49 am

_BANDIT_ je napisal/-a:LOOOL, a preveč CSI gledajo al kaj?

Faaak, našli so sledi kurilca v ceveh.... Faaaak ej, kwa bo šele, ko bodo odkrili sledi vode v ceveh, ki si jo nalil na petrolovi pumpi. Takrat ti bodo svetovali, da zamenjaj kar cel avto, ker ti bo sigurno zgnil, ker voda in avto ne gresta najbolje skupaj...

Predlagam, da menjaš servis, ker so te že iz prve hoteli nategnit in ti prodat nekaj, kar nima veze z napako.

Poznam kar nekaj ljudi, ki se vozi na kurilca NON STOP in to tudi z megaobčutljivimi renaulti dci.

...hehe, kaki majstri, točn tako, kot je napisau :lol:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Re: kurilno olje v ceveh avtomobila

Napisal/-a nevermind Če okt 21, 2010 9:55 am

aleks_oni je napisal/-a:Renault Clio DCI mi ne vžiga tako, kot bi moral. Dal sem ga na uradni servis, da ugotovijo diagnozo.

Ugotovili so kje se skriva napaka.

Prejšnji lastnik je uporabljal KURILNO OLJE (sledi v ceveh)- to je uradna različica uradnega Renault servisa - in zato avtomobil ne vžge. Rekli s, da bi moral menjat celi krogotok goriva (pumpa, cevi, dize,...)

Govoril sem s svojim mehanikom, ki pa mi je svetoval, da naj kupim nekakšen dodatek za nafto in naj vlijem v rezervoar in naj spraznim celega. Potem bi naj zamenjala dize in bi težava morala biti rešena.

A to gre skozi? Bo učinek?

Naslednjič ko boš prišel jim povej, naj menjajo krogotok v svoji glavah.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če okt 21, 2010 10:09 am

Če ti bojo vse zamenjal bo avto delal. Očitno ne vejo kje je napaka pa bi radi menjali vse, pa verjetno še rezervar :lol:

Tisto o sledeh kurilca so pa

Slika
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov