Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Re: Ni za preživet, avto preveč plava po AC

Napisal/-a esem Če okt 21, 2010 1:13 pm

verjetno je glavni vzrok v tej povezavi
tiguan je napisal/-a:Nove zimske gume debica, ..... še dobro, da grem na ac max. 2x mesečno.

Zaradi gum in amortizerjev je avto bolj občutljiv, sonček pa se verjetno še ni vozil po AC v hudi burji in je to "plavanje" povezal z novimi gumami. Najprej pa preverit pritisk!

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če okt 21, 2010 1:14 pm

Sam sem že večkrat slišal o "plavanju" Accentov po AC...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Če okt 21, 2010 1:16 pm

možno je, da so premalo napompane gume. se pozna ogromno

preveri
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če okt 21, 2010 4:19 pm

Sem se zdele spomnil, ko sem prebiral vaše odgovore, ko sem prišel v predor se je zadeva umirila ne čist, ampak se je umirilo takoj, ko prideš ven pa spet to nadležno plavanje, jest sem bil tist dan pa še naslednji dan vs zmatran, ker sem moral celo pot držat z dvema rokama volan pa uravnavat.

Torej bi moral menjat amortizerje.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Če okt 21, 2010 5:31 pm

Teli accenti so že v osnovi v p..., tudi mlajši letniki. Vozil 2000l za znort oz katastrofa od avta. Enkrat poji malo hitreje po AC mimo tovornjaka oz če kateri mim pripodi se vse gunca

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če okt 21, 2010 5:36 pm

pskoda je napisal/-a:Teli accenti so že v osnovi v p..., tudi mlajši letniki. Vozil 2000l za znort oz katastrofa od avta. Enkrat poji malo hitreje po AC mimo tovornjaka oz če kateri mim pripodi se vse gunca

Tok hudo pa spet ni no, je pa res da niso ravno pojem zanesljivega podvozja.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Če okt 21, 2010 5:39 pm

speedfreak je napisal/-a:
pskoda je napisal/-a:Teli accenti so že v osnovi v p..., tudi mlajši letniki. Vozil 2000l za znort oz katastrofa od avta. Enkrat poji malo hitreje po AC mimo tovornjaka oz če kateri mim pripodi se vse gunca

Jaz, ki nisem vajen tega guncanja mi ni prijetno se peljat ali vozit tak avto, mogoče bi se čez čas navadil.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če okt 21, 2010 5:51 pm

pskoda je napisal/-a:

Jaz, ki nisem vajen tega guncanja mi ni prijetno se peljat ali vozit tak avto, mogoče bi se čez čas navadil.

al pa bi dobil morsko bolezen :lol:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če okt 21, 2010 5:55 pm

Sam lej avto pa je fenomenalen za vožnjo po kakšnih grdih cestah, zelo lepo se pelje po stranskih cestah, ampak na AC pa poden.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Napisal/-a pskoda Če okt 21, 2010 5:59 pm

pskoda je napisal/-a:

al pa bi dobil morsko bolezen :lol:

Bog ne daj :D

tiguan je napisal/-a:Sam lej avto pa je fenomenalen za vožnjo po kakšnih grdih cestah, zelo lepo se pelje po stranskih cestah, ampak na AC pa poden.

To se pa strinjam

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če okt 21, 2010 9:56 pm

tiguan je napisal/-a:Sam lej avto pa je fenomenalen za vožnjo po kakšnih grdih cestah, zelo lepo se pelje po stranskih cestah, ampak na AC pa poden.

fenomenaln...

Ko se bos v avto vsedo pisi take oslarije... Valda da ti je fenomenaln ce si se do zdaj v golfu 2 vozo. Zdaj pa se se v citroena vsedi pa bos tak svrso ko se bos po makadamu vozo...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če okt 21, 2010 11:09 pm

Resno mislim, ker so amortizerji premehki in se, čez ležeče policaje lepo zagunca, medtem ko drug avto rukne (imel civic za 3k evrov), če nebi bil po stranskih cestah udoben potem ga bi že zdavnaj prodal pa menjal za kaj boljšega, ampak avto mi dela 30000km brez večjih težav.

@pskoda
A ti imaš tud accenta, kater letnik, kolk kilometrov...
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Pe okt 22, 2010 12:04 am

tiguan je napisal/-a:Resno mislim, ker so amortizerji premehki in se, čez ležeče policaje lepo zagunca, medtem ko drug avto rukne (imel civic za 3k evrov), če nebi bil po stranskih cestah udoben potem ga bi že zdavnaj prodal pa menjal za kaj boljšega, ampak avto mi dela 30000km brez večjih težav.

@pskoda
A ti imaš tud accenta, kater letnik, kolk kilometrov...

torej je bilo guncanje zaradi vetra

vseeno preveri tlak v gumah, pa če ti guncanje ni všeč se kupi nove montizerje ali pa po želji kupi trše

lp
Alergičen na rjo
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov