Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
simimedi
Novinec

Napisal/-a simimedi Po okt 25, 2010 5:29 pm

sašo5 je napisal/-a:45 res ne, 55 ali celo EFI ..........ouuuuuuuuuu, še sedaj se mi sline cedijo - fantje, ne veste kaj ste zamudili, ko niste teh "ropotij" vozili in si jih lastili.... :-P

Ja, ja luksuz je bil. Najboljš je to, k še ni blo mobitelov takrat in ko me je pustu sredi poti sem lahka kr peš nadaljeval pa telefon iskal, da sem vleko klicu. In to se mi je nardil 2x - enkrat celo k sem šel na morje. :D
To so spomini.

LP

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Po okt 25, 2010 6:16 pm

simimedi je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:45 res ne, 55 ali celo EFI ..........ouuuuuuuuuu, še sedaj se mi sline cedijo - fantje, ne veste kaj ste zamudili, ko niste teh "ropotij" vozili in si jih lastili.... :-P

Ja, ja luksuz je bil. Najboljš je to, k še ni blo mobitelov takrat in ko me je pustu sredi poti sem lahka kr peš nadaljeval pa telefon iskal, da sem vleko klicu. In to se mi je nardil 2x - enkrat celo k sem šel na morje. :D
To so spomini.

LP

Zato so pa mel yugeci ogrevanje zadne šipe, da te ni v roke zeblu, k si ga rinu :D :D

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Po okt 25, 2010 6:34 pm

Zdaj je edino vreden, če je poln tank. Pa če mu guma poči je ekonomska totalka.

No še men pomagite fantje, kako pravilno odzračit zavorno tekočino, da mi ne bojo v servisu po nepotrebnem kaj zajebali. Ker se bo prvič na tem avto to počel, je pa 04 letnik.

punto05
Novinec

Napisal/-a punto05 Po okt 25, 2010 6:57 pm

Pa jih ja ne boš učil, kako naj odzračijo zavore ?

Če servisu ne zaupaš, ga menjaj.

LP

Scorp84
Stalni uporabnik

Napisal/-a Scorp84 Po okt 25, 2010 7:06 pm

Ne da ne zaupam in da učim, kot vemo ponavadi iščejo lažjo pot. Zato bom raje pozoren, da ne bojo kaj po svoje počeli.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po okt 25, 2010 7:28 pm

Scorp84 je napisal/-a:Zdaj je edino vreden, če je poln tank. Pa če mu guma poči je ekonomska totalka.

No še men pomagite fantje, kako pravilno odzračit zavorno tekočino, da mi ne bojo v servisu po nepotrebnem kaj zajebali. Ker se bo prvič na tem avto to počel, je pa 04 letnik.

Če mi zrihtaš enga za ceno polnega tanka (cca. 30e) grem sedaj po njega....

Mislim da se za servis nimaš kaj bat. poleg tega lahko uveljaviš reklamacijo v primeru , če bi šlo kaj narobe.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Po okt 25, 2010 7:41 pm

aklan86 je napisal/-a:
droš je napisal/-a:jugo 45 ni mel servo ojačevalnika pa ni bil star 50 let ampak samo 25. :?

Jugo ni bil avto, ampak je bil Yugo :)

Jugo ni bil edini avto tistega časa ki ni imel servo zavor. Sem imel takega golfa. Letnik okrog 80. Pa še kakšen tak stroj bi se našel, da ne omenjam npr. kakšnega hrošča, kjer je bilo popravljanje in nastavljanje zavor skoraj tedensko opravilo.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov