tdk je napisal/-a:....če bi bila laguna tak poden od podna kot pravijo eni(btw.lagune niso vozili kaj šele lastili)...bi lagune sigurno ne vzel...vsaj zame zelo dober avto.
lp tdk
Patrik_A3 je napisal/-a:naj tudi vsak od nadaljnih sodelujočih dopiše kilometre pa če je vozilo uvoženo. ker to je tudi velik pojem ko se gre za pokvarljivost. ker ne moreš primerjat avta z 50 000km, pa uvožene lagune z 150 000km na števcu pa za sabo realnih 250 000 glede pokvarljivosti oz. izrednih popravil.
tdk je napisal/-a:No glede porabe lagune3.
Meni ob normalni voznji(kombinacija,vecina res hitrost okoli 50-100km/h pije pod 6 litrov.In smo se s kolegi menili pred casom,da mi BC laze-njihova trditev ;in sem izbral klasicen nacin izracuna(st. km in poraba pa peš izračun) in mi BC kaže res dejansko porabo nafte.
je pa zanimivo nekaj glede kvalitete nafte...prej sem tankal v SLO,vecinoma OMV,poraba okoli 7 litrov,sedaj tankam dobro leto dni samo in le v Avstriji(cena 8 centov manj kot v SLo--tema za glodanje kje drugje),vozil iste relacije in z istin nacinom voznje,sedaj poraba liter manj...sam glede lastnih izkusenj trdim,da je razlika med našo in avstrijsko nafto.
lp tdk
p.s.JKC_24...poraba tvoje lagune me je zelo presenetila kljub temu da naj bi avtomatik trosil nekaj vec,pa dejstvo noge(morda) in mestna voznja...meni osebno je cudno.(lastna izkusnja kaze popolnoma drugo sliko).
MMNeo je napisal/-a:jkc_24 Lahko prosim poveš kako se obnaša avtomatski menjalnik pri laguni. Je ta nov bva ali kako se mu reče ali je proactive?
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov