Nasveti in napotki ter povpraševanja...

mgomez
Nov uporabnik

TEŽAVA Z ROČNO ZAVORO VW PASSAT L. 2006

Napisal/-a mgomez Sr okt 27, 2010 10:41 am

Pozdravljeni!

Imam VW Passat L. 2006, začele so se mi pojavljati težave z ročno zavoro in sicer:
Ko pritisnem na stikalo za ročno, mi le ta čez čas noče spustiti. Do sedaj je še vedno nekako popustila, danes zjutraj pa ne več. Utripati mi je začela lučka za ročno (rdeča) in lučnka na stikalu ročne zavore.

Zanima me če ima kdo kakšno idejo v čem bi lahko bila težava!?
In kako bi lahko sprostil ročno, da bi prišel z avtom na sevis!?

Hvala za odgovore, bok

ND4SPD
Nov uporabnik

Re: TEŽAVA Z ROČNO ZAVORO VW PASSAT L. 2006

Napisal/-a ND4SPD Sr okt 27, 2010 10:59 am

mgomez je napisal/-a:Pozdravljeni!

Imam VW Passat L. 2006, začele so se mi pojavljati težave z ročno zavoro in sicer:
Ko pritisnem na stikalo za ročno, mi le ta čez čas noče spustiti. Do sedaj je še vedno nekako popustila, danes zjutraj pa ne več. Utripati mi je začela lučka za ročno (rdeča) in lučnka na stikalu ročne zavore.

Zanima me če ima kdo kakšno idejo v čem bi lahko bila težava!?
In kako bi lahko sprostil ročno, da bi prišel z avtom na sevis!?

Hvala za odgovore, bok

Zdravo

To je menda hiba passatov zadnje generacije. Problem je v stikalu, meni so ga že menjali - sedaj je ok. Mislim, da je bil strošek na uradnenm servisu cca 50 €. Se je pa tudi meni zgodilo, da sem avto večkrat ugasnil in ponovno vžgal in pritiskal gumb za ročno, ročna je vedno slej ko prej spustila - predlagam, da še poskušaš potem pa takoj na servis. Kot zanimivost - menda imajo Audiji isto stikalo, vendar pri njih ne prihaja do te "okvare"... Go figure... :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov