Romzis je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Suljo20 je napisal/-a:Kolega ma najnovejšga Berlingota 1.6 HDI 90 konjev, pa mu pije recimo 6,5 litrov
Ja saj za ta novga sem napisto isto kot ti 6.5 ima porabo. Ampak taki kot so romzis tega ne razumejo ker ni slikic polek
Lej, da zaključiva.
Nekaj se hočeš delat pametnega, poskušaš me recimo prikazat kot slaboumnega in zaostalega, preberi raje svoje tekste (sem v 2. razredu osnovne šole pisal bolj razumljive kot ti danes). Verjel ali ne, komaj kaj razumem kar si napisal - še sreča, sicer bi verjetno spadal na tvoj nivo (tega si pa res ne želiva ane?). Tudi polpismenost bi ti lahko očital (ne napiše se "polek" ampak "poleg") pa ti ne bom.
Napisal nisi do zdaj še nič pametnega, niti podal odgovorov na vprašanja.
Tistim, ki vam dizli stari do 10 let in pod 300kkm žrejo preko 8l/100km: peljite na servis - k nekomu ki mu je za zaupat (ne h xalfistu se razume).
Konkretnega odgovora pa na forumu (tem ali kateremkoli drugem) ne more biti in ga tudi ne bo.
Kot prvo s kakšnimi stvarmi se ti obremenjuješ ko prebiraš forum ojoj, pišem narečno, saj ni to forum slovničarjev ali pa si zgrešil forum, če česar nisi razumel kaj sem napisal pa bi vprašal, če pa ne razumeš mojih postov pa jih ignoriraj.
Kot drugo ne delam se pametnega pišem to kaj vem iz lastnih primerov.
Kot tretje pišem poste večino v dveh temah,katerih nekaj vem. In ne v vseh samo da bi nekaj pisal in si nabiral poste.
Aja k meni ne more noben avta pripelat ker nisem mehanik ne iz te stroke, pa vem kolk vem o avtih pa vse kaj napišem napišem to kaj vem iz prakse, če česa ne vprašam, ne kot nekateri ki kaj preberete na netu ali tv to napišete.
Kaj si me vprašal sem ti odgovoril v postih ki jih očitno ne prebiraš redno, še primere sem ti dal polek mislim da na 3 ali 4 strani, če želiš ti jih kopiram na zasebno da se nebojo ponavljali v tej temi. Če želiš pa še dejanja pa lahko prideš mi natankaš avto pa se boma vozla in boš sam si lahko oddčital porabo na enem starejšem avto in novejšem avtu istih konjev in teže, bencinarja in disla lahko izbiraš ali pa sprobaš celo oba.