Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sasqa Po nov 30, 2009 7:40 am

Pozdravljeni

Ja, saj tako je bil zvok med praskanjem in cviljenjem (kdo bi vedel kateri izraz uporabiti). Ker so mi tudi dejali na servisu naj se peljem, nekaj časa in poskusim čim manj zavirati, potem pa naj potipam zavorni disk. Na servisu so mi dejali, da če bo ploščica drgnila ob zavorni disk, se bo le ta lepo segrel. Ta pa je bil hladen kot špricer. Nato sem pospešil, in je vse izginilo (verjetno kaka umazanija, kamenček, drobec ipd.), kdo bi vedel.

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Po nov 30, 2009 7:51 am

lancia hf je napisal/-a:
Vz_ace je napisal/-a:torej, ko se avto ne premika, ne cvili?

:cry

Drugače pa tudi jaz mislim da ti čeljusti premalo oddvojijo pliščice

sicer je problem bil medtem že odpravljen, toda res ne vem, čemu takšen rotfloll.?

aja, ne more kaj cvilit, če se ne pelješ... pardon;)
**classic power-original power!**

REcaro
Nov uporabnik

Napisal/-a REcaro So feb 27, 2010 6:50 pm

REcaro je napisal/-a:Podoben problem imam pri passatu letnik 01.
In sicer se sliši cviljenje desno spredaj med vožnjo ko zavijam v levo. Diski in ploščice so nove. Cvili pa isto pred in po menjavi. Cvili pa samo ko je temperatura nižja od cca 5 stopinj. Poleti ni bilo nič slišati, zdaj ko so pa spet nižje temperature se je zopet pojavilo. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo? Mehanikarji nič ne znajo pomagat. Je pa zelo moteče.

lp

Ugotavljam da cviljenje prihaja nekje izpod armature na desni strani..samo v levih zavojih. Skozi cel rondo naprimer, ko pa se avto poravna preneha. Nadležno za pop... :twisted:

Kdo kakšno idejo?

REcaro
Nov uporabnik

Napisal/-a REcaro Če okt 28, 2010 10:06 pm

Spet :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov