Če avto vleče pol ni nič narobe,lahko da je samo nov zvok ki se ga moraš navaditi. Smem vprašati je si kupil ta avto pa od koga ker glede na popravila je mogel biti lepo zgonjen' lp.lavrics je napisal/-a:Lep pozdrav!sem Lavric in me neka zanima,kar nevem!
Pred kratkim sem kupil Tourana 1,9 TDI 105KM 2006!
Zamenjal sem ze vzstrajnik z sklopko ter turbino in sedaj mam spet novi problem,ki pa nevem kako ga odpraviti in kaj se sploh dogaja!
Skratka po enem tednu zamenjane turbine se mi je pojavil problem,da je pri dodajanju plina slisati kot da nekje pusca zrak,najbolj se slisi v kabini!
Sedaj pa mi prosim odgovorite na to vprasanje cim bolj podrobno,kako resiti problem!
Pa zanima me,ce se lahko vozim z tem avtom?
Najlepsa hvala za odgovore!
lavrics je napisal/-a:avto sem kupil od vbs leasing v ljubljani!
nejko307 je napisal/-a:lavrics je napisal/-a:avto sem kupil od vbs leasing v ljubljani!
..odvzeta vozila...človek ki ni imel za obrok, verjetno tudi ni imel za vzdrževanje vozila..
lp
Ja,zato 85% domačih švercarjev uvažajo avte iz Italije in pol celo obljubljajo čudežno garancijo na kilometre!fantom je napisal/-a:da se preveriti kdaj je bil avto nazadnje na pooblaščencu in koliko je imel prevoženih. od leta 2002 ima vw in audi skupno bazo podatkov v katero vsi pooblaščenci vnašajo različne podatke o njihovih vozilih. žal pa se tega ne držijo italijani. do zdaj še nisem srečal vw ali audija ki je bil uvožen iz ita. da bi imel zabeleženo zgodovino
lavrics je napisal/-a:evo tourana sm koncno popravil.
pocena je bila povratna cev smodniskis plinov!
adijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov