fsp je napisal/-a:Gre se za Renault 5 GT turbo, ki je že kr dobr gnila. Gnili so zadnji blatniki, pragovi in v prtljažniku sta 2 luknjici. Verjetno se skriva še ne malo rje... Zanima pa me kolk lahko pričakujem v najslabšem primeru, da me bo klepar stal.
Hvala, LP!
grega983 je napisal/-a:fsp je napisal/-a:Gre se za Renault 5 GT turbo, ki je že kr dobr gnila. Gnili so zadnji blatniki, pragovi in v prtljažniku sta 2 luknjici. Verjetno se skriva še ne malo rje... Zanima pa me kolk lahko pričakujem v najslabšem primeru, da me bo klepar stal.
Hvala, LP!
Če se na zunaj vidi da je petka gnila, potem je na nevidenih mestih zelo verjetno še dosti huje. Moje mnenje - poišči lepšo karoserijo, ti bo lažje, pa ceneje.
fsp je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:fsp je napisal/-a:Gre se za Renault 5 GT turbo, ki je že kr dobr gnila. Gnili so zadnji blatniki, pragovi in v prtljažniku sta 2 luknjici. Verjetno se skriva še ne malo rje... Zanima pa me kolk lahko pričakujem v najslabšem primeru, da me bo klepar stal.
Hvala, LP!
Če se na zunaj vidi da je petka gnila, potem je na nevidenih mestih zelo verjetno še dosti huje. Moje mnenje - poišči lepšo karoserijo, ti bo lažje, pa ceneje.
Ampak da bi vse prestavil na drugo karoserijo mora tut kakšne dodatne stroške prnest, pa glede na to da sam tega ne bi delal bi me kakšen mehankar tut kr neki kuštal..?
fsp je napisal/-a:Avto drgač ne zgleda slab, tut pod zadnjo klopljo ni nič rjavga, ampak se že menim z majstrom k je že par petk porihtu da pride pogledat pa bomo vidl kaj prau...
lisko je napisal/-a:fsp je napisal/-a:Avto drgač ne zgleda slab, tut pod zadnjo klopljo ni nič rjavga, ampak se že menim z majstrom k je že par petk porihtu da pride pogledat pa bomo vidl kaj prau...
Pragovi, zadnje vpetje preme, robovi prtljažnika, prtljažna vrata, prednji blatniki, okrog cevi za tankanje, prednji nosilci (vez med pragovi in sankami motorja), prednji nosilci od zadnjega vpetja sank do prednjega dela in prednji koši amortizerjev. To so točke kjer petke zarostajo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov