Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Ventilacija ne deluje

Napisal/-a ShowDown So nov 06, 2010 7:18 pm

Torej v Opel Corsi 1.4 l.2007 ne deluje ventilacija. Varovalko sem počekiral in je cela. Ventilator ne deluje na nobeni stopnji - ne s vklopljeno klimo in ne brez nje. Ko nastavljam temperaturo slišim kako se nekaj premika (loputa verjetno?), ko pa preklopim jakost ventilacije iz 0 na 1, se pa sliši najprej piskanje, takoj za tem pa klikanje. Toliko nisem vešč da bi sam karkoli razdiral, bi pa me vseeno zanimalo kaj je lahko krivo in predvsem stroški.

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Re: Ventilacija ne deluje

Napisal/-a ShowDown Ne nov 07, 2010 4:58 pm

Update: Danes prižgem avto in je ventilacija delovala 10 minut. Nato je spet mrknilo vse skupaj. Kasneje spet delovala, nato spet nehala. Verjetno lahko računam na to, da je kje slab kontakt?

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Re: Ventilacija ne deluje

Napisal/-a Firediver Po nov 08, 2010 9:18 am

ShowDown je napisal/-a:Update: Danes prižgem avto in je ventilacija delovala 10 minut. Nato je spet mrknilo vse skupaj. Kasneje spet delovala, nato spet nehala. Verjetno lahko računam na to, da je kje slab kontakt?

Najbrž si postavil pravo diagnozo..pri mojem bivšem fiatu je delalo enako, sem pa našel zoglenel konektor pod armaturko - slab kontakt na napajalnem kablu za ventilator.
Človek brez problema, to strašna je stvar!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov