mistral1 je napisal/-a:Pozdravljeni,
na omenjenem avtu mi pušča antifriz pri stiku ekspanzijske posode in hladilniku. Ko sem klical na Avto Celje, so mi rekli da je to v kompletu in da je potrebno menjati skupaj, cca 30kSIT. Ali obstaja še kaka druga rešitev kot naprimer varjenje plastike, je tam mogoče samo kakšno tesnilo oz. kaj podobnega.
prosim za info.
thx
malivelikan je napisal/-a:Pozdrav!
Sam imam sicer Polota 2001, ampak imam enak problem. Hladilnik pušča, kar se vidi, ker je rdeča "sladkorna pena" napacana okoli cevi in ventilatorja. Sicer pušča počasi, pol litra v 2 mesecih, tako da dolivam sproti.
Torej, odsvetujete to tekočino, ki zamaši luknje?
Ker je ta tema zelo stara, me zanimajo zadnje informacije, kam bi lahko odpeljal avto na popravilo, da "zakrpajo" hladilnik? V bližini Ljubljane.
Škoda metat denar stran za nov hladilnik, glede na to da bom avto imel še največ 1 leto (nato pa če bo še vozen, prodal, ali pa ga peljal na odpad)
zogobrc je napisal/-a:malivelikan je napisal/-a:Pozdrav!
Sam imam sicer Polota 2001, ampak imam enak problem. Hladilnik pušča, kar se vidi, ker je rdeča "sladkorna pena" napacana okoli cevi in ventilatorja. Sicer pušča počasi, pol litra v 2 mesecih, tako da dolivam sproti.
Torej, odsvetujete to tekočino, ki zamaši luknje?
Ker je ta tema zelo stara, me zanimajo zadnje informacije, kam bi lahko odpeljal avto na popravilo, da "zakrpajo" hladilnik? V bližini Ljubljane.
Škoda metat denar stran za nov hladilnik, glede na to da bom avto imel še največ 1 leto (nato pa če bo še vozen, prodal, ali pa ga peljal na odpad)
Če ti tko malo pušča dolivaj še naprej pa je stvar rešena:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov