V MB imaš naprimer Nano Elektronika (pri bivšem Talisu), HTE (na Korošku ulici med Glavnim trgom in Tehniškimi fakultetami), ČIP (na Sokolsku ulici zraven Merkurja)...
Naj ti ne bo nerodno povedat, od kod si.

dejan19 je napisal/-a:Recimo da imam možnost malo pogledat po posavju in dolenski.. Malo sem bral po drugih formih da ima baje Loctite eno zadevo ki se imenuje CIRCUIT+ in je namenjena prav popravilom za ogrevanje stekel in,da naj bi prodajali v trgovinah z avto deli.
mevden je napisal/-a:kaj čem pa jst narest, ko prižgem ogrevanje mi sam ene 2,3 nitki delata, ostale nič. sem gledal pozorno in nisem nikjer videl da bi bilo prekinjeno.
dejan19 je napisal/-a:Ja iz kje pa si? Samo ni samo ena črta brez stika jih je kar enih par.. Saj se lahko tudi na privatnem zmenva..
jurre je napisal/-a:mevden je napisal/-a:kaj čem pa jst narest, ko prižgem ogrevanje mi sam ene 2,3 nitki delata, ostale nič. sem gledal pozorno in nisem nikjer videl da bi bilo prekinjeno.
mam enak problem. A je pol najboljs kar nekaj od tega kupit pa premazat kar cez?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov