Greenish je napisal/-a:Živjo,
Prejšni teden sem kupil, rabljenega twingota letnik 96, 1,2 mašina pa me zanima nekaj stvari:
1. Avto dost cuka če vozim pod nizkimi obrati, ampak to tako da če v četrti peljem 45 in dam gas, cuka. Me zanima kaj se da narest da bo boljše? Ali je pač to normalno pri tako starem avtu?
2. Nekaj neprestano piska oz. cvili in to ne pri mašini vendar nekje na sredini vozila oziroma bolj desno zadaj (podvozje), ko prižgem luči se ton piskanja rahlo spremeni, kaj bi to bilo?
3. Zanima me kako je z gretjem zadnje šipe? A je to drago popravilo, moje namreč ne deluje.
4. Če zamotam volan močno v levo, se spredaj desno sliši ropotanje (tap, tap, tap) a je to možno ležaj pri kolesu?
Hvala vam za pomoč
Tečko je napisal/-a:pod okvaro št 2 je to skoraj gotovo bencinska pumpa, ni pa rečeno da se poslavlja.
tristan01 je napisal/-a:Tečko je napisal/-a:pod okvaro št 2 je to skoraj gotovo bencinska pumpa, ni pa rečeno da se poslavlja.
Če je kriva bencinska črpalka lahko preprosto preveriš. Daš kontakt in če se cviljenje začne takoj je to to. Črpalka začne črpati bencin takoj in zvok se bo takoj pojavil. Glede na to da se sliši tudi med vožnjo pa malce dvomim da je črpalka.
Če je res črpalka pa bi bila lahko tudi vzrok cukanja med vožnjo. Je vredno preveriti.
LP Tristan01
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov