Mgajvr je napisal/-a:za začetek ga pelji nekam na tester. sem pa mogel prebrat pol posta da sem ugotovil, da je verjetno dizel. kar bi mogel napisat že na začetku.
mogoče zmankuje vode, povečana poraba?
verjetno je napaka na LMMju ali pa počena kakšna cevka.
Motul je napisal/-a:Možno, da motor ni v fazi.
Motul je napisal/-a:To se lahko zgodi pri menjavi zobatega jermena, lahko ti je pa preskočil.
Mgajvr je napisal/-a:za začetek ga pelji nekam na tester. sem pa mogel prebrat pol posta da sem ugotovil, da je verjetno dizel.
valvoline je napisal/-a:Kaj pa rele ali varovalka ki napaja grelnih svečk ? Al ste preveril če pride štrom tja ali ne ? Tko kot si napisal da belo kadi sm 100% prepričan da je nekaj narobe okrog grelnih svečk in njihovega napajanja.
valvoline je napisal/-a:kak dolgo ti sveti rumena lučka za predgretje zjutraj k daš kontakt preden štartaš mašino. Mogla bi ene par sekund. Če takoj ugasne lucko ni v redu termostat-senzor za regulacijo predgretja.
zundapp je napisal/-a:Odklopi konektor iz tipala temperature, pa bo ob kontaktu vedno šel tok na svečke
čare je napisal/-a:Daj ti kontaktiraj RSR in se pogovori pa če se bosta kaj zmenila si boš pač vzel en dan dopusta in se pripeljal v Ljubljano pa bojo zrihtal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov