JAz ti ne bom točno mogel povedat, ker nisem še imel to vrsto avtomobila ampak ponavadi imajo na sovoznikovi strani ko odpreš vrata na desni strsni armatue, tam kjer se skoraj stikata desna vrata in armatura (nekateri fiati). Neketeri imajo tipko nekje okrog radija (opel), drugi spet v računalniku oz menuju kjer naštimaš uro, datum,...., citroen (ne vem če vsi) na voznikovi strani tam kjer so notranje varovalke (pod njimi).
Gor je takale slika v rdeči in zeleni barvi (nekaterim pa tudi piše in ni slike), če imaš ključavnico jo obrneš z ključem istim ki imaš za vžig avta.
Če se ne motim, bi stikalo moralo bit v predalu na sovoznikovi strani, je pa možno, da ga sploh nimaš. V tem primeru se ga lahko izklopi z VAGCOM-om, ampak to pomeni, da bo izklopljen tudi takrat, ko bi ga potreboval...
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Sem poklical na servis... Ko sem jo kupoval bi moral posebaj naročiti opcijo za izklop airbaga... Tako, da na žalost ga ne morem izklopit sam. Hvala vseeno za odgovore. lp