Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Fizl
Nov uporabnik

Kraj: p206_RG_1.6_8v_L00

Napajanje prednjih zarometov p206?

Napisal/-a Fizl Ne dec 05, 2010 6:22 pm

Na voznikovi strani mi je prezgalo konektor za zaromet, danes mi je crknla zarnca, ampak mislim da je zarnica vredu in da je nekje slab stik ker se mi je luc vseeno parkrat vzgala vmes, tako da varovalka odpade, oziroma kot da luc preko kabla ne dobi napajanja. umeni in crn kabl gresta potem nekam okovje luci nekam in nevem kam od kje pride ta plus ce bom moral zrihtat napajanje do luci?

Uporabniški avatar
Fizl
Nov uporabnik

Re: Napajanje prednjih zarometov p206?

Napisal/-a Fizl Ne dec 05, 2010 6:22 pm

Sem sel v raziskavo, vsaka luc ima zunanji konektor s tremi zicami, en minus in dva plusa, posamezna plusa za zasenceno luc in dolgo luc ce se nemotim?

Sovoznikova stran delata obe luci, na voznikovi dela pa samo dolga luc, na zunanjem konektorju 12V za zasenceno luc ni, minus sem preveril tako da sem dal plus na akumulator in dela, ce sem pa vzel na konektroju plus pa minus iz akumulatorja pa ni kazalo nobene napetosti. Nekje se je torej zgubil plus do tega zunanjega konektorja, kabli od zunanjega konektorja gredo po skupnem vodu se vec kablov direkt v kabino.

Varovalka je vrjetno za vse luci skupna? ali pa vsaj za levi in desni par in ce nebi delovala varovalka za voznikovo stran vrjetno nebi delovala tudi dolga luc?

Kaj bi lahko bilo se krivo da ni plusa na konektorju, stikalo za luci vrjetno priziga levo in desno stran zasencenih in dolgih luci hkrati in ni vrjetno nerajeno za levo in desno stran posebej?

Zakaj gre kabl v kabino, samo na stikalo ali se na kej, kaksen rele?

Varovalke so tiste v motornem prostoru ne?

Uporabniški avatar
Fizl
Nov uporabnik

Re: Napajanje prednjih zarometov p206?

Napisal/-a Fizl Ne dec 05, 2010 7:32 pm

Zrihtal, varovalke s o v kabini za vsako luc posebaj tko da je crknila varovalka, potem pa je bil se slab stik na zunanjem konektroju.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov