Nasveti in napotki ter povpraševanja...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Servisi VW

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 08, 2010 9:04 pm

Kot novopečeni lasti ljudskega nadvoza se moram seveda pozanimati za servise. Tako, da me zanima, kateri pooblaščeni servis mi priporočate. Najraje kje v okolici Celja, ampak ni nujno. Nadvoz je bil kupljen v Mengšu pri Debevcu, kako je kaj z njihovim servisom?

Hvala za odgovore.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Servisi VW

Napisal/-a King1 Sr dec 08, 2010 9:11 pm

speedfreak je napisal/-a:Kot novopečeni lasti ljudskega nadvoza se moram seveda pozanimati za servise. Tako, da me zanima, kateri pooblaščeni servis mi priporočate. Najraje kje v okolici Celja, ampak ni nujno. Nadvoz je bil kupljen v Mengšu pri Debevcu, kako je kaj z njihovim servisom?

Hvala za odgovore.

Nadvoze kar sam poservisiraj. Malo lepila pa kela pa volja in evola nadvoz urejen. Lahko pa dodaš še malo olivnega olja in zmes za popravilo bo popolna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Servisi VW

Napisal/-a maniaxxx Sr dec 08, 2010 9:18 pm

King1 je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:Kot novopečeni lasti ljudskega nadvoza se moram seveda pozanimati za servise. Tako, da me zanima, kateri pooblaščeni servis mi priporočate. Najraje kje v okolici Celja, ampak ni nujno. Nadvoz je bil kupljen v Mengšu pri Debevcu, kako je kaj z njihovim servisom?

Hvala za odgovore.

Nadvoze kar sam poservisiraj. Malo lepila pa kela pa volja in evola nadvoz urejen. Lahko pa dodaš še malo olivnega olja in zmes za popravilo bo popolna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lp

Iz tega recepta najmanj opel vn pride :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov