Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
kliker86
Nov uporabnik

Kraj: Zasavje

Twingo

Napisal/-a kliker86 So dec 04, 2010 8:27 pm

Pozdravljeni..

Zanima me kako na Twingotu zamenjati levo vzvratno ogledalo, ki je el.nastavljenivo in ima še tam anteno.. To že da odvijačim in razstavim ampak me predvsem zanima na kaj moram biti posebno pozoren, so kakšni triki, kako sneti anteno, je kje kakšna navodila itd.. Vozilo je Twingo, letnik 96..

LP, kliker

Uporabniški avatar
kliker86
Nov uporabnik

Kraj: Zasavje

Re: Twingo

Napisal/-a kliker86 Če dec 09, 2010 4:26 pm

Pozdrav..

Kaj nihče ne ve?! hehe

Drugač pa še nekaj vprašanj:

- pokrov za gorivo se tako slabo odpira in zapira (videl sem že pri večini twingotov) in me zanima kako odpraviti težavo, je kakšen feder hin ali kaj drugega?!
- na strehi se je začel luščiti lak in bi jo dal zdej v črno barvo: ali je bolj pametno streho pobarvati (mat črna), ali dat nalimat folijo črno na streho..
- so drugi twingoti tudi tako glasni oz tako slabo izolirani ali se men samo zdi da je moj :)
- v prejšnjem postu sem napisal da je poškodovano vzvratno stransko levo ogledalo kjer je antena (počena plastika) in me zanima kako jo zamenjati in pa kako dobiti tisti del od antene vn kjer je pritrjena-privijačena?!
- teško odpiram vrata z notranje strani..

Hvala za odg.

LP kliker

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Twingo

Napisal/-a lisko Ne dec 12, 2010 5:22 pm

Za pokrov mislim , da je enako kot pri petki....par kapljic olja bo rešilo problem.
Za streho....ali barvaš ali nalepiš folijo vsekakor boš moral prej odstranit odvečni lak ki se lušči (površina mora bit gladka)
Za glasnost preveri kolesne ležaje in pa gume okol vrat,stekel, prtljažna vrata...
Ne vem.
Razdri oz. poderi tapeto in podmaži sistem kljućavnice.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov