miha666 je napisal/-a:
obnova stane 100€/kom, jaz pa dobim rabljenega za isto ceno...torej mi je lažje kar rabljene kupit, kot pa te vozit pa zajebavat....
Ti boš kupil rabjenega, a za ta dnar ti ga nekdo spravi v bistvu novo stanje

miha666 je napisal/-a:
obnova stane 100€/kom, jaz pa dobim rabljenega za isto ceno...torej mi je lažje kar rabljene kupit, kot pa te vozit pa zajebavat....
LinuxFuter je napisal/-a:miha666 je napisal/-a:
miha666 je napisal/-a:LinuxFuter je napisal/-a:miha666 je napisal/-a:
obnova stane 150€/kom, torej je razlika pri 4 injektorjih 200 evrov, kar pa ni glih malo...a dam 400 ali pa 600...
imilet1 je napisal/-a:ves kaj mi ni jasno...? Kako gre lahko turbina pri 160. 000 km, ce si normalen voznik? Na koliko km menjate olje??
Evo, jst mam 350.000 km s tds-om in turbina dela ko urca....res pa je da menjam olje od 8.000-10.000km
imilet1 je napisal/-a:ves kaj mi ni jasno...? Kako gre lahko turbina pri 160. 000 km, ce si normalen voznik? Na koliko km menjate olje??
Evo, jst mam 350.000 km s tds-om in turbina dela ko urca....res pa je da menjam olje od 8.000-10.000km
LinuxFuter je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:ves kaj mi ni jasno...? Kako gre lahko turbina pri 160. 000 km, ce si normalen voznik? Na koliko km menjate olje??
Prevrteni kilometri? Po možnosti večkrat preverteni...
Polo78 je napisal/-a:LinuxFuter je napisal/-a:imilet1 je napisal/-a:ves kaj mi ni jasno...? Kako gre lahko turbina pri 160. 000 km, ce si normalen voznik? Na koliko km menjate olje??
Prevrteni kilometri? Po možnosti večkrat preverteni...
Pa po vsej verjetnosti iz Italije uvožen avto s 300.000+ realnimi kilometri, neredno servisiran,... Vsekakor boleča izkušnja.
miha666 je napisal/-a:avto je prvo normalno tekel, kar naenkrat začel obrate nabijat, mehanik pa takoj v avto in v prestavo in izklopil avto na račun sklopke...na srečo![]()
.
LinuxFuter je napisal/-a:Če je v določnem področju obratov ropota so ležaji fuč (en tak problem je mel frend na bmw-ju).
Menjaj pumpo, vse ležaje, pa zraven razmisli o generalki če je že motor odprt.
Jaka156 je napisal/-a:Jaz sem kar zamenjal motor, ker obnovi prvotnega motorja bi me stala 1200 eurov, drug motor sem pa dobil za 800 eurov, seveda rabljen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov