Nasveti in napotki ter povpraševanja...

boni
Nov uporabnik

naftni filter audi 80 tdi

Napisal/-a boni To dec 21, 2010 12:11 pm

Pri menjavi naftnega filtra se mi je zlomila plastična dovodna cevka na nastavku filtra.Ali mi lahko kdo pove kje bil dobil plastični vstavek ali cel vrhnji nastavek.Baje paše tudi od audi A4.
vsem lep dan boni

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: naftni filter audi 80 tdi

Napisal/-a tristan01 To dec 21, 2010 3:47 pm

Da se ne boš ubadal preveč z iskanjem teh delov, ti raje predlagam da zamenjaš cel filter, saj je za nekatere druge modele iz VW konjušnice obstajal tudi filter, ki se je zamenjal kot celota in ne samo vložek. Mislim da so bili taki filtri na Golfu I in II D, pa še v kakem podobnem avtomobilu. Drugače pa če me spomin ne vara, so te filtre menjavali za Ivecove. Da bi ti kaj več povedal pa je žal že predolgo od tega kar je bil pri hiši tak avto.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

čare
Mojster foruma

Re: naftni filter audi 80 tdi

Napisal/-a čare To dec 21, 2010 5:59 pm

To misliš tista plastika ki ima 2 cevi in je nabita v filter in z varovalko zazihrana??Pri nekaterih filtrih dobiš to zraven,drugače pa na servisu.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov