Mister Twister je napisal/-a:za začetek probaj spucati notranje strani felten. lahko da je samo blato zamrznilo gor.
Ti že vešPatrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .
Patrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .![]()
Misak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .![]()
busted
Patrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .![]()
lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .![]()
ta je huda, sem jaz šel tudi enkrat ven vlečt kolegov avto iz blata zaradi istega razloga, pa sem nazadnje še jaz z avtom v blatu ostal, in naju je potem bližni kmet z traktorjem ven povlekel.
MojcaKrizan je napisal/-a:Obtičala sem v blatu (ne sprašujte prosim zakaj) in ko sem poskušala priti ven iz blata so se sprednja kolesa vrtela v prazno. Sedaj volan oz sprednja kolesa zelo trosi ko se peljem nad 70 km/h. Volan tudi postane zelo "rahel", pri obratu volana se koles sveč ne čuti tako (pri večjih hitrostih npr. nad 70km/h) kot prej.
Prosim za pomoč kaj bi lahko bil problem.
lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:drugič pa it sexat na nek asfaltiran parking ali pa makedam. jeseni/spomladi in včasih pozimi zna bit jeba na kakem travniku al pa goši .![]()
ta je huda, sem jaz šel tudi enkrat ven vlečt kolegov avto iz blata zaradi istega razloga, pa sem nazadnje še jaz z avtom v blatu ostal, in naju je potem bližni kmet z traktorjem ven povlekel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov