ban je napisal/-a:A za 330€ ti menjajo samo olje pa filter? Ali je v to ceno vključeno še kaj druzga. Če je samo olje pa filter potem je ta cena
aalbre je napisal/-a:ban je napisal/-a:A za 330€ ti menjajo samo olje pa filter? Ali je v to ceno vključeno še kaj druzga. Če je samo olje pa filter potem je ta cena
ne ne... ni samo olje in filter, zraven je se filter kabine, zracni filter. Ti stanejo npr. v samingu (beri: neoriginal) po cca 10€ na komad... tut cena za 180€ pri nepooblascencu je komplet vse (material + delo). Ne vem kje dobijo 330€, ze res da se v moj avto vliva mal drazje olje (cca 12€/L), sam sej ga gre manj kot 5L noter
Pipita je napisal/-a:Absolutno se ne splača vozit avta na pooblaščen servis ko mu preteče garancija. Saj pa ni nujno, da so vsi popoldanci šalabajzarji. Nekateri delajo prav na teh pooblaščenih servisih, ki nekatere stranke drago obirajo. Se pravi, da popoldanec lahko naredi enak servis kot na pooblaščenem servisu. Le cena je pol nižja. Zamenjati olje, svečke, in filtre pa res ne more biti neka znanstvana fantastika. Naprimer za tak podvig so mi pri Toyoti želeli zaračunati 300 EUR pa sem se jim zahvalil za sodelovanje in ga sam naredil za cca 100 EUR, kolikor me je prišel material. Pravtako vozim svojega Passata na nepooblaščen servis (Jakše), kjer ga kakovostno in hitro poštimajo. Same pozitvne izkušnje do sedaj. Če pa je kaka malenkost, kot je to redni servis, ga pa kar sam naredim in nisem iz te stroke. Daleč od tega. Tako, da menim da je redne servise sposoben narediti marsikateri takoimenovani "šalabajzer".
ban je napisal/-a:Primer, v familiji imamo tud golfa 1.4 TSI in je prvi servis lani prišel 140€ (menjava olja in filtra).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov