Avtu pusca tesnilo pokrova ventilov, kar sem ze prebral da potrebujem novo tesnilo in neko diht maso.
Ali je lahko to vzrok da je pod avtom mozno najdet kaksno kapljico olja al je to bol karter?
Potrebuješ novo tesnilo. Če res zelo ščije je možno, ampak vseeno preveri karter in druga tesnila. Fiati na splošno radi puščajo olje.Voznikova kljuka o dzunaj, ko jo odpres ostane v odprtem polozaju, se ne vrne/spusti nazaj na polozaj zato vrata ne ostanejo zaprta ce ne pritisnes rocko dol. Ko odpres in zapres gre bolj na trdo, ali je to zamo za podmazat ali je kaj vec v ozadju?
Pri takih primerih ponavadi pomaga čiščenje in podmazovanjeKako se da dol tapeta na voznikovi strani, kljuko drzita dva imbusa, tapeto od spodaj 4 vijaki, ostalega pa ne vidim pa se vedno zelo mocno drzi, vem da so plasticni cepi vrjetno tudi kje zraven a vseeno da ne polomim cesa?
Poglej še tapete s strani, veliko avtomobilov ima tudi tam vijake (sploh starejši). Če imaš kljukico za zaklepanje-v nekaterih primerih jo je potrebno odviti. Ampak mislim, da to ni oviraNa sovoznikovi strani so hotli vdret in je zato unicena kljucavnica, zanima me kako se da to zamenjat in ce zamenjam kljucavnico ali je potrebno potem tudi kljuc menjat, kar bi naneslo prevec stroskov pomojem?
Predvsem me zanima ce lahko kljucavnico od vrat razdrem da bi probal popravit kar je zvito ali polomljeno?
Mislim, da boš ključavnico sam zelo težko poravilZanima me komu lahko dam kompresor klime popravit oziroma pregledat, ker se mi zdi kot da poje lager, z istim taktom kolkr se jermen obraca.
Lahko pelješ vsakemu mehaniku, ki ve kaj je klimatska naprava
Sencnik na voznikovi strani, noce ostati pod stropom in pada dol, kako bi to popravil, razrezem in not pogledam kaj je z mehanizmom, ali bi moral imeti kaksno zagozdo al kako to popravljate?
Te stvari niso drage, pojdi na odpad in menjaj. Še vedno sem naredil tako
Mehanizem brisalcev mi nekja ruzi, delajo normalno ampak se pa mehanizem zelo mocno slisi kar naenkrat kot da bi mocno ruzili zobniki??
Poizkusi očistiti in podmazati mehanizem. Pri mnogih avtomobilih "zarusta" LP