PASSAT_BOY je napisal/-a:... drugače je vse suho in nikjer ne pušča.je možno da je zaradi tega treba dolivati antifriz?lp
esem je napisal/-a:Sistem hlajenja segrevajo eksplozije in trenje v motorju in ne sonce (zun. vročina). Če je zunaj huda vročina, je znotraj (voda) stalno približno ista temp. le ventilator je bolj "aktiven". Take nebuloze, kot jih trosijo mehaniki (da je v vročini izginevanje antifriza (le kam, če nikjer ne pušča!?!) normalno), dokazujejo samo to, da moraš menjat mehanika oz servis. Ni samo en VW servis v Slo.
----------------------------
Imaš pa še možnost - glede na te izjave mehanikov,PASSAT_BOY je napisal/-a:... drugače je vse suho in nikjer ne pušča.je možno da je zaradi tega treba dolivati antifriz?lp
da zahtevaš, naj ti dolijejo suhi antifriz v prahu.![]()
sacrifice je napisal/-a:da ne bi ravno odpiral nove teme, bo kar tu uprašal. Pri meni je pa ta problem, da antifriz natočim do max. in mi recimo v 100km pade na minimum in tam ostane se ne premakne nikamor, ne gre nižje, stevec za temperaturo normalno kaže, ventilator se normalno vklopi samo to z izginjanjem mi ni jasno.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov