Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bstefan8
Nov uporabnik

MERCEDES CLK-STABILIZATORJI

Napisal/-a bstefan8 Če feb 24, 2011 9:15 am

POZDRAVLJENI LANSKO LETO SM NA MOJEM MERCEDESU CLK 240 MENJAL PREDNJE STABILIZATORJE.DOBIL SM OD RAZREDA C KAR NI BILO DOBRO IN SO MI ŽE PO POL LETA FUČ.SM NAROČIL NOVE AMPAK ZDAJ ORIGINAL.ZDAJ MI JE PA ZAČELO ŠE NA ZADNJEM KONCU ROPOTAT PA ME ZANIMA ČE KDO MOGOČE VE ČE SO TUDI STABILIZATORJI FUČ ALI JE KAJ DRUGEGA.AVTO IMA 210000 KM.SM PA OSEBNO Z MONTIRAČEM PROBAL ČE JE KAJ LUFTA MED ROKAMI IN PODOBNO PA NČ.

HVALA ZA ODGOVOR

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Re: MERCEDES CLK-STABILIZATORJI

Napisal/-a branee Če feb 24, 2011 10:38 am

Glej, najprej bi blo fajn da izklopis caps lock.. Kot drugo bi bilo dobro da poves malo vec o avtu (se kej druzga kot da je tvoj clk 240).

Kot tretje sem pa slisal ze da imajo clkji en kup tezav (končniki, zglobi, stabilizatorji)
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

bstefan8
Nov uporabnik

Napisal/-a bstefan8 Če feb 24, 2011 12:42 pm

mercedes clk 240 letnik 2003 kaj pa naj še povem. menjal sm prednja dva končnika prednje roke in predna stabilizatorja lansko leto vse.Ampak mi je letos že začelo ropotat v luknah na cesti -stabilizatorji prednji.zdaj sm pa zaslišal ropotanje na zadnjem koncu avta pa sem danes šu gledat pa ma tud stabilizatorje pa sem jih mislu zamenjat.a se jih splača al kaj naj nardim.

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Fan Če feb 24, 2011 5:40 pm

Pozdravljeni

Zapeljete se do prvega mehanika/mojstra/popoldanca ali nekoga ki ureja optiko vozil. Po pregledu zračnosti vam bo mojster znal svetovati:
- se lahko odlaša
- je pametno zamenjati

V koliko pa vam Sinja Gorica/Vrhnika ni predaleč, se oglasite pri Vargelantu in boste iz prve roke izvedeli kaj vam je storiti in strošek takšnega popravila.

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 5 gostov