tosmjst je napisal/-a: kaj je šibedah
tosmjst je napisal/-a:nebi rad odpiral nove teme, ker ni takoj nujno, me zanima tako mimogrede.
No uglavnem sedaj ob večjem dežju opažam da immam zarošene zadnje šipe ko je avto parkiran, spredaj nič.
Avto je 3V in zadnjih šip se neda odpirati, je možno da je slabo tesnilo in po malem in neopazno prihaja not.
aja tko mimogrede bi vprašal še kaj je šibedah, ker sem že v večih temah zasledi in nikakor nemorem ugotoviti kaj bi to bilo![]()
LP
tosmjst je napisal/-a:nebi rad odpiral nove teme, ker ni takoj nujno, me zanima tako mimogrede.
No uglavnem sedaj ob večjem dežju opažam da immam zarošene zadnje šipe ko je avto parkiran, spredaj nič.
Avto je 3V in zadnjih šip se neda odpirati, je možno da je slabo tesnilo in po malem in neopazno prihaja not.
aja tko mimogrede bi vprašal še kaj je šibedah, ker sem že v večih temah zasledi in nikakor nemorem ugotoviti kaj bi to bilo![]()
LP
Kani11 je napisal/-a:aha? namreč prvič slišim za te kanale. si imel ti na bmwju naknadno vgrajen šibedah? namreč jaz ga imam. bom danes pogledal kako in kaj pa javim tu
Kani11 je napisal/-a:danes sem malo bolj pogledal na tistem delu ni streha čisto ravna od znotraj in zato mi pušča. tako da rabim neko tesnilno maso (predlogi?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov