Nasveti in napotki ter povpraševanja...

zapori13
Nov uporabnik

Pooblaščen servis ali lahko????

Napisal/-a zapori13 To mar 01, 2011 2:53 pm

Pozdravljeni

Zanima me naslednje, ali lahko pooblaščeni servis zaračuna delo, za čas ko odkriva napako na avtomobilu?
Zanima me to, ker so mi na avto odkrivali napako in so to odkrivanje zaračunali + seveda popravilo dejanske napake!

Ali je to normalno?

Hvala za odgovore!

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Re: Pooblaščen servis ali lahko????

Napisal/-a 4vale6 To mar 01, 2011 3:23 pm

Hja oni temu rečejo diagnostika, in računajo zelo drago (mislim da se ura diagnostika vrti okrog 45eur), na žalost pa si prepuščen tu sposobnosti serviserjem, eni ti dolgo "dignosticirajo" pa ne okrijejo nič (dejansko se učijo in probavajo na tvojmu avtu), eni ti pa usaj poštimajo.
Mislim da na ta način funkcionira kar nekaj uradnih servisev (vsaj tisti,kamor sem jst vozil avto).

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To mar 01, 2011 3:25 pm

Če bi jim ti natančno povedal, kaj naj popravijo, ne bi bilo normalno, sicer pa ja. Odvisno tudi od napake, morda je bila očitna in so "dodali" malo zaslužka, če pa ni bila očitna, je OK. Pri zdravniku tudi plačaš diagnozo (obisk), operacija ali tablete so posebej.

megane3
Nov uporabnik

Napisal/-a megane3 To mar 01, 2011 6:36 pm

imaš ti težave z servisom?katerim z Strašekom :)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo To mar 01, 2011 8:11 pm

sm enkrat peljal polota k pooblaščenmu,da mi prek računalnika izklopi un glup sistem,ko si mogu dvakrat na hitr prtisnt tipko na ključu,da se je odklenu cel avto,drugače so se samo voznikova vrata.
in se j**e tam skor dve uri,probava vse živo,na koncu mu nekako rata,in napiše račun za 45 eu.
sm popizdu čist,ker dejansko posla za to sprement je meu par minut ,da pa ne zna in se uči na mojmu avtu pa ni moj problem. pol sva se zmenla za 10 eu.
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov