Pozdravljeni!
Dolgo mi ni bilo več treba packati po tem forumu, ker smo zadnjo napako na nek način rešili.Pojavila se je nova, ki mi spet pije živce in to samo zato, ker avta nisem takoj zamenjal...

Kakorkoli. Problem je sledeč: Avto je doma normalno vžgal, z njim sva s punco prevozila 110km, nato ona še 10 več, ker je šla po nakupih, nato ji je avto (rahlo ohlajen) za sekundo vžgal in takoj ugasnil, nato ni več užgal.Meni ga je sicer uspelo zagnati in prišla sva domov (110km), drugo jutro se je zgodilo enako...Avto ni več vžgal. Računalnik (oz tester) je javil napako boš pumpe, zato smo jo vzeli ven, priklopili na tester, pumpa je ok. Nazaj v avto. Ugotovili smo, da avto normalno vžge takoj, ko se zbriše napaka pumpe. Žalostno in smešno je, da jo javi zmeraj ko je hladen in zmeraj takrat ko sem daleč od doma. Drugače motor zelo lepo teče, nima nobenih stranskih prizvokov in vleče tako kot je treba (90PS pač), tudi kadi ne, popapa pa kak liter olja do menjave.Se komu sanja, kaj bi lahko to bilo?A je možno da je to napaka na elektroniki?Nazadje je bil računalnik v vodi, avto je po menjavi ohišja kar dolgo šel brez problemov...
LP