Skubic je napisal/-a:Obstajajo ohišja za varovalke, lahko pa jo tudi prilotaš na žico, skratka prekiniti moraš povezavo.
Za stalno napajanje pa moraš najti kakšno "pametno" žico, ki je priklopljena na stalni plus, okrog varovalk ali pod volanom se vedno kaj najde, čudno pa da vžigalnik ni, eni imajo tako zvezano drugi pa zaradi varnosti drugače.
Izračunaj nek približni tok glede na porabnika (sireno in alarm), napetost imaš cca 14v. Boš dobil okvirno predstavo kakšno vaarovalko potrebuješ.
Klobasa je napisal/-a:Avtoalarm me ne zanima več. Očitno sem nekaj narobe naredil in kar naenkrat se je segrel in od takrat naprej sirena dela samo s polovično močjo. Očitno je skurjen![]()
Zdaj moram samo še ugotoviti kako naj prisilim vžigalnik da dela ko je avto ugasnjen.
Skorpjon je napisal/-a:Fantje ne se igrat z elektriko, sam sem štromar pa sem že videl kaj se je zgodilo že z parimi avtami k so se fantje sami igrali z vazavo avoradijev ter ostalih zadev. Do skurjanja avto radija pa do samovžiga avta. Pel enmu kolegu pa mu dej za pir pa bo narejeno tako kot treba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov