dox je napisal/-a:Letnik je 99. Ju3 ga peljem k mehaniku, sicer sem nabavo sprednja dva ležaja da bo mi jih menjo preventivno in pol če nebo tale zvok izginil bo pogledal kaj je narobe..
Preden se diagnosticira napaka je škoda nabavljati rezervne dele. obstaja precej velika verjetnost da je kriv ležaj, vseeno pa dokler se ne ugotovi kateri je (prednji ali zadnji) ali pa da se izkaže vseeno da so morda krive zavorne obloge, je škoda kupovati katerikoli del. Po mojih izkušnjah prednji ležaj niso problematični ampak zadnji. Sicer pa pustimo se presenetiti. Iz izkušenj ti lahko povem, da med vožnjo zelo težko določiš od kod prihaja zvok. Se mi je pred leti zgodilo na Twingu da je sta bila slaba oba prednja kolesna ležaja. Po pregledu je bil diagnosticiran okvarjen desni ležaj in menjan. Hrup je utihnil, čez teden dni se je zopet pojavil. Tokrat po posluhu sodeč iz menjlanika, po ponovnem pregledu pa se je pokazalo da je spustil dušo še levi ležaj.....
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.