santos je napisal/-a: Ali te lahko policija preveri če imaš v servisni knjižici vse v redu glede na to da nimam tehničnega ali je ta redni letni pregled bolj formalnost, da servisi služijo mastne denarce?
LP

santos je napisal/-a: Ali te lahko policija preveri če imaš v servisni knjižici vse v redu glede na to da nimam tehničnega ali je ta redni letni pregled bolj formalnost, da servisi služijo mastne denarce?
LP
andrej89 je napisal/-a:Lepo pozdravljeni, da ne bom smetil foruma bom pisal kar sem.
Imam Opel Corso 1.2, letnik 2003 in sedaj je leto naokrog in prb. 15 kkm (sedaj ima 99kkm). Zato bi naredil servis.
Zanima me kaj vse naj bi še pogledal oz. zamenjal razen olja. Kako je glede svečk?
Hladilna tekočina je vredu (mislim nivo), pa tudi pred zimo je zdržala prb. do -30°C tako da je najbrž
še zmeri čist vredu.
Pa še nekaj je... Ta model nima zobatega jermena ampak ima namesto jermena verigo. Pri avtih ki imajo jermen, vem da bi pri
teh km moral biti že zamenjan, pri verigi pa nevem. Menja predvidevam da se je ne, bolj me zanima glede kontrole napenjalcev
oz. če je treba bit na kaj pozoren?
NIsem avtomehanik zato sprašujem in se vnaprej zahvaljujem za odgovore.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov