Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Nosilci motorja in puščanje olja/vode (video, slika)

Napisal/-a tiguan Sr mar 23, 2011 10:33 am

Vw polo 1.4.
Ali je zanič, kak nosilec, med vožnjo se motor pri dodajanju, odvzemu gasa zabija, tu sem priložil video za lažje ugotavljanje.
Je zanič sprednji nosilec ali pa levi oz.desni.
Lufta je ravno toliko, da je moteče pri vožnji navzdol-gor, po mestu, speljevanje....

Pri pregledu podvozja pa sem videl še tole, pušča malo olje in vrjetno voda, treba bo spremljat vodo, ker zaenkrat jo ne zamanjkuje ali pa je puščanje minimalno in nisem še zasledil pomanjkanje. Za olje pri 13 let starmu avto ni nič nenavadnega, ampak skrbi me kapla od vode.

Slika
Zadnjič spremenil tiguan, dne Po mar 28, 2011 7:44 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Re: Nosilci motorja in puščanje olja/vode (video, slika)

Napisal/-a zlica22 Sr mar 23, 2011 7:36 pm

Najbolje da vzameš v roke "pajser" in preizkusiš vsakega posebaj. Nemoreš zgrešiti

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Po mar 28, 2011 7:42 pm

Bil pri mehaniku, rekel, da ima luft menjalnik, kaj pravte bo treba kmal spet menjat.
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Pe apr 01, 2011 8:19 pm

Se spodobi, da sporočim, kaj točno je z avto bilo narobe in je.

Danes sem se zapeljal še k dvema serviserjama in sta pogledala, kaj mi to trese, zabija motor, oba mehanikarja sta rekla nosilec, zato sem sam šel kupit nosilec in ga v 15 minutah zamenjal, strošek 23 evrov, motor sedaj med vožnjo več ne trese, mogoče minimalno, ker sta tudi že desni in levi nosilec majčekeno slaba.

Je pa nekaj še vedno narobe na sklopki oz. menjalniku. 5000km nazaj je bilo razdrto vse skupaj...ob spuščanju sklopke je ta tresljaj zaznan.

Glede vodne pumpe, bo treba menjat oz. narest velik servis, lahko samo jermen, šponar ter vodna pumpa, ampak zaenkrat ne bom delal.

off
mehaniki zelo radi pogledajo problem na starih avtih k se vse vidi in takoj pove, kaj je narobe, le v 30 sekundah pa je pokrov zobatega jermena zunaj...te avti so super za šranfat.
Član od leta 2004
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov