Napisal/-a MajaI Če mar 31, 2011 2:42 pm
Prebrala sem že nekaj o tem na forumu, ampak vseeno prosim za pomoč, ker nisem zasledila, da bi imel kdo prav iste probleme.
Torej, avto je Škoda Fabija bencin, 2 leti stara, cca.45.000 prevoženih. Problem se je začel pojavljati pred kratkim, in sicer gre za to, da avto včasih enostavno noče vžgat. Vergla in vergla. Vžge pa šele po nekaj poskusih. To se zgodi občasno, večinoma pa vžge lepo iz prve kot mora vžgat 2 leti star avto. Ni nobene povezave - včasih ne vžge mrzel, včasih ne topel, včasih ko stoji čez noč, včasih ko stoji pol ure, v garaži ali zunaj, je čisto vseeno.
Edina moja logična razlaga je, da je kriva neka elektronika. Tako da me zanima, če ima kdo kako idejo, za kaj bi lahko šlo? Ali naj ga peljem na pooblaščen servis, da ga priklopijo na računalnik (se mi kar dozdeva, da ne bodo našli napake) ali je bolje, da grem do kakega avto električarja (avto itak ni več v garanciji)?
Prosim za mnenja, ker če dobim na servisu odgovor: "gospa, z vašim avtom je vse vredu" in tiste poglede, kot da si neki zmišljujem.... bi rada imela "seznam zahtev", kaj naj vse preverijo. Ker hočem, da se ta stvar zrihta, sem pa 100% da bo pri njih lepo vžgal, ker po navadi je vedno tako, ko gre za neko napako, ki se pojavlja občasno.
P.s. avto je bil 2 dni nazaj na servisu, menjani tudi filtri za zrak in bencin.
Zadnjič spremenil
MajaI, dne Če apr 07, 2011 1:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.