stem si dokazu nekaterim da se da dobit bolše oz. enako dobre za manj denarja. upam da se nebo več kregalo pri podobnih temah če nekdo ki ima hud avto vpraša na forumu o kakšni info. glede rezervnih delov in njihovih cen. drugače bi pa tudi jaz avtorja teme prosil če predstavi vozilo saj se meni pošteno sline cedijo ob takšnih zverinah.AudiFreak je napisal/-a:HPF je napisal/-a:Eni ne vem, al ne znate brat al kaj je vaš problem? Lepo je napisal, da da taki dnar za ploščice, ampak, da lahko mogoče za taki dnar dobi še kaj boljšega kot je orginal.
Jaz sem dobil iz UK ceneje EBC RedStuff Ceramic ploščice, kot pa bi dal za orginalne... Vaše cliote pa le vozite na orginal servis, pa jim dajajte po 100€ za ploščice, da bote lažje spali ker mate za vzdrževanje cliota, vbistvu pa so vas nategnili za 200%+ po dolgem pa počez.
x2 Za ta forum je napisal super slovnično, jaz ne vem kje je problem.
Sploh pa ni rekel, da nima denarja in da nebo dal za ploščice in bo raje s kovino bo diskah bremzah in nekoga od vas ubil.
ATE CLK 63 AMG
EBC CL 63 AMG
Dokaz, da se da dobit dobro kvaliteto za pol cene. In pri tem ne šteje, če imaš 1000€ ali 3000€ dohodka.
Avtorju: mogoče ti celo kateri od kompletov paše na avto. Povezavi sem samo dal kot primer, mislim pa da tvoje niso nič dražje.
DragonForce je napisal/-a:Me prav zanima, če so imeli američani kaj prste zraven pri temu 6.3 motorju, ker ima tak muscle-car zvok...
lizard je napisal/-a:DragonForce je napisal/-a:Me prav zanima, če so imeli američani kaj prste zraven pri temu 6.3 motorju, ker ima tak muscle-car zvok...
Praktično vsi AMG-ji imajo tak zvok - pač nimajo ogromno konjev na liter delovne prostornine, zato pa pride do takega globokega zvoka in precej navora že v spodnjih obratih. Obratna štorija pa so Lambo in Ferrari, kjer je dosti konjev na liter delovne prostornine, motor samo vrešči, v spodnjih obratih pa ima precej manj navora in zaživi šele tam nad 4000-5000 obrati pa potem vse do 8500 oz. 9000, nekje vmes pa so potem Audiji (4.2 V8 v RS4, RS5, R8), Maseratiji (4.7 V8), BMW-ji (4.0 V8, 5.0 V10)...
Vse zograj našteto se nanaša na atmosferske motorje.
more je napisal/-a:Hud avto! Smo se mi lani slučajno lovili po ljubljani (Audi A8 MTM)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov