Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če avg 17, 2006 11:03 am

puberteta ga daje :D :D

No ja, sj velik stvari je takih, k sam za neki cajta "crknejo", pol pa spet delajo normalno.
Slika

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Če avg 17, 2006 11:46 pm

v bistvu se ni popravlo... prižiga in ugaša se kak se mu zazdi.. ko se prižge močno strese volan nato gre trdo.. ko sem prišel domov sem stvar ugasnil in tako pustil nekaj uric, nevem mogoče 5h. Potem ko sem ga na novo prižgal napake ni blo.. očitno je res kot punca v poburteti :roll:

LORBEK
Nov uporabnik

Re: Okvara servo volana

Napisal/-a LORBEK To apr 19, 2011 6:11 pm

Pozdravljeni

js imam isti problem imam puntota letnik 2002
sam da se je men lučka prižgala za AIRBAG pa se pol sploh ni več ugasnala
kak mesec nazaj še pa lučka za volan.danes mi je pa dokončno pelem se 100m pa kr zablokira.pa zelo poka po volanu
mi lahko pomagate.
HVALA

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Sr apr 20, 2011 3:45 pm

Lučka za airbag na puntotu ne pomeni nujno napake na AB- jaz sem vzel ven števce in dal kontakt brez števca. Avto je dobil napako in "za vedno" prižgal AB lučko. Tester je rešil zadevo.
Občutek imam, da so šparali na žarnicah in je "airbag" lučka za "splošna napaka" :twisted:

Popravilo elektro servota pa ni taka stvar kot hidravlike (kompresor/letev)....bodo fantje sigurno povedali kje se dobi motorčke za dobro ceno oz. kdo to dela.

GranDuke_JK
Novinec

Napisal/-a GranDuke_JK Pe apr 29, 2011 12:07 pm

Jaz bi dol pobral servo, potem pa tipično razstavi->spucaj->sestavi. Tako lahko rešiš marsikakšen problem, pa še ostane ti za enega da te od odzadi na suho, filing je boljši kot pa da te uradni servis.

Lahko sta releja (siemens v23072-c1061-a308):
http://www.youtube.com/watch?v=cAZZTiXmJ78

Če hočeš ti lahko pošljem program ''Fiat Punto Mk2 service manual'', katalog rezervnih delov ''Fiat eper v60'' (+ še kaj). Daš za DVD pa cigaro :)

Če zate šraufanje ni bavbav, boš za minimalca popravil. Drugače avto odpadi v Italiji. Je pa zajebano če nimaš dostopa do pomožnega avta, orodja (soseda/punca/kolegi), tudi sam sem že na servisu pristal :(

EDIT: pa to moraš nujno narediti, drugače ti lahko optika križa ;)
http://www.youtube.com/watch?v=3esGjrZcC2I
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov