Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Peter11
Nov uporabnik

Clio - Zaklepanje,luč, avtoradio

Napisal/-a Peter11 So apr 23, 2011 12:27 pm

Pozdravljeni,

Imam sledeč problem.V renault clio 1.2 letnik 96 sem nameščal nov avtoradio, med nameščanjem sta se mi staknili 2 žici, ob tem je nehala delovati luč ki se prižge ob odprtih vratih, kasneje sem opazil da ne deluje tudi centralno/daljinsko zaklepanje in pa avtoradio.

Preveril sem varovalke pod armaturo pri sovozniku in so ok, vsaj kar sem jih menjaval sodeč po tem kar je zraven narisano(avtoradio in luč). Se da še kaj storiti/preveriti, ali ga bo treba direktno h mehaniku peljati?

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Clio - Zaklepanje,luč, avtoradio

Napisal/-a Fan So apr 23, 2011 7:36 pm

Pozdravljeni

Mogoče neumesno vprašanje.................ali ste spojili nazaj tisti dve žici, ki so se vam ponesreči staknili??

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Peter11
Nov uporabnik

Napisal/-a Peter11 So apr 30, 2011 11:32 am

Tukaj je bila težava v moji nevednosti... Shema za varovalke pri sovozniku je narisana ravno obratno kot so razporejene, in ker sem delal pri slabi svetlobi sem preveril samo tiste za katere sem mislil da so prave, in ne vseh. Ko sem ponovno preveril podnevi sem videl da so nekatere varovalke okvarjene, in ko sem jih zamenjal je vse delovalo.

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB So apr 30, 2011 12:40 pm

Peter11 je napisal/-a:Tukaj je bila težava v moji nevednosti... Shema za varovalke pri sovozniku je narisana ravno obratno kot so razporejene, in ker sem delal pri slabi svetlobi sem preveril samo tiste za katere sem mislil da so prave, in ne vseh. Ko sem ponovno preveril podnevi sem videl da so nekatere varovalke okvarjene, in ko sem jih zamenjal je vse delovalo.

:) :) :)
Niso narobe razporejene kot so na plastiki/pokrovu narisane...
Potrebno je samo pravilno pogledat....
FOLCIKA - SCIROCCO
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov