Nasveti in napotki ter povpraševanja...

lisjak1
Nov uporabnik

Ford Fiesta - tekočina za servo volan

Napisal/-a lisjak1 Ne maj 01, 2011 10:10 am

Zanima me, če kdo ve, kako je s hidravličnim sistemom servo volana pri Fiesti (l. 2003). Opazil sem namreč, da je nivo olja v rezervoarju za servo volan pribl. 1 cm pod označenim minimalnim nivojem... Kaj to pomeni? Puščanja na črpalki ali kje drugje namreč nisem opazil. A se tekočina doliva? Kako pogosto (sam je namreč nisem še nikoli)? A se ta tekočina sploh kje porablja (če ne gre za puščanje)? Če gre slučajno za okvaro: a kdo ve, kakšen bi bil lahko v najslabšem primeru strošek popravila?
Hvala za odgovore.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Ford Fiesta - tekočina za servo volan

Napisal/-a sašo5 Ne maj 01, 2011 1:42 pm

lisjak1 je napisal/-a: Opazil sem namreč, da je nivo olja v rezervoarju za servo volan pribl. 1 cm pod označenim minimalnim nivojem... Kaj to pomeni?

na hladno ali vroče :?: :?: :?: ta tekočina se namreč zelo "širi" in če si gledal ko je bil avto hladen, potem bo sigurno malo nad oz. kr prav, ko bo avto vroč :arrow: potrebno je tudi vedet oz. prebrat v teh. knj kdaj se gleda nivo olja servo volana: pri enih kot sem napisal "na vroče" pri enih na hladno

Moj Audi ima na štangici dva minimuma in dva maximuma (hladno/toplo) in je kr dober cm razlike........dokler se ne prepričaš, ne dolivaj nič :!:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov