Nasveti in napotki ter povpraševanja...

xsenonn
Nov uporabnik

Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona

Napisal/-a xsenonn Pe maj 06, 2011 7:28 pm

Pozdravljeni,

po dolgotrajnem neuspešenm iskanju po forumu in googl-u vas prosim za pomoč. Odločam se za nakup passata letnik 2006 z multifunkcijskim volanom, vendar nisem povsem prepričan kako je z delovanjem mobilnih telefonov. Na volanu ima dve tipki za telefon, mene pa zanima kako telefon povežem s tema dvema tipkama. Se pravi ali uporablja BT povezavo ali je potrebno dokupiti še kakšno zadevo predno vse skupaj deluje?

LP Peter

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Passat 2006 multifunkcijski volan - upravljanje telefona

Napisal/-a lisko Pe maj 06, 2011 9:31 pm

Ne vem kako ima pasat ( ali odvisno od opreme ali tega sploh ni imel...) Merđo 2006 letnik ima enako na volano....ampak potrebno je dokupit inštalacijo za avto telefon. BT imajo šele novejši modeli.....ampak pravim , da je to za merđote.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

xsenonn
Nov uporabnik

Napisal/-a xsenonn So maj 07, 2011 6:42 am

meni se zdi čudno kako ima na volanu tipke za telefon, nima pa inštalacije, zato bi rad da mi nekdo, ki ima izkušnje potrdi kako je s tem. Tipkovnice za upravljanje s telefnom nad radiem nima.

Uporabniški avatar
Skubic
Stalni uporabnik

Napisal/-a Skubic So maj 07, 2011 7:18 am

Za 2006 ne vem točno, pri novejših pasatih imaš lahko tipke na volanu pa popolnoma brez vsake inštalacije. Lahko da ima BT lahko da ne. Se pa da dokupiti inštalacijo, ki je skoraj original in potem delujejo tipke in vse kot mora, lahko pa se odločiš za kaj cenejšega - Parrot. Tipke na volanu niso pogoj za BT inštalacijo, potrebno je pogledat na spisek opreme!

brrr
Novinec

Napisal/-a brrr So maj 07, 2011 7:34 am

nima veze letnik, ampak oprema. ce ima multifunkcijski volan ima tudi tipke za telefon. orig. BT instalacija ima tudi tipkovnico nad radiem namesto levega predalcka. da bo delovalo, potrebujes original instalacijo, ki ima tudi BT (cca 500ojrov!!!) ali RNS-510 z BT modulom. najdes pa tudi vmesnike za aftermarket instalacije oz. radie, ki uporabljajo tipke na volanu.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP So maj 07, 2011 11:37 am

Js sm meu tut tako foro pr Seatu nism vedu kva so une 2 tipke za telefon, inštalacije pa nikjer. Pržgi BT na telefonu in dej na iskanje in ti najde BT od avta, se povežeš in loh telefoneraš ;)

xsenonn
Nov uporabnik

Napisal/-a xsenonn Sr maj 11, 2011 9:08 pm

Predvidevam da je zadeva na sliki (v priponki) nosilec za telefon. Prosil bi nekoga ki zadevo pozna, da mi pove za kateri telefon je nosilec in kje se ga kupi. Kajti kupujem passata, ki je to imel vgrajeno vendar je prejšnji latnik zadevo vzel ven jaz pa bi vseeno stvar želel imeti.
Priponke
slika.JPG
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov