miklavcicmatic je napisal/-a:Ko bremzaš na nožno se bremza samo sprednja kolesa, ker se težišče prenese naprej. z ročno pa sem zabremzal, da me je zaneslo rahlo postrani in sem imel malo daljšo zavorno pot.. Refleks pač.
...
Fan je napisal/-a:miklavcicmatic je napisal/-a:Ko bremzaš na nožno se bremza samo sprednja kolesa, ker se težišče prenese naprej. z ročno pa sem zabremzal, da me je zaneslo rahlo postrani in sem imel malo daljšo zavorno pot.. Refleks pač.
...
Pozdravljeni
Nožna zavora zagrabi na vsa štiri kolesa, torej če razporedimo silo zaviranja:
- spredaj 100% zaviranja
- zadaj 35% do 40% zaviranja
V vsakem primeru pa zavirajo vsa štiri kolesa.
Ja, pri vašem zaviranju vam ročna zavora ni koristila nič, samo še slabše je bilo, ker ste si s tem dejanjem podaljšal zavorno pot.
V koliko bi vozila zavirala samo na sprednje zavore.....................ja, tako vozilo je nevozno in smrtno nevarno, saj bi zadnji del vozila stalno plesal po svoje.
Lep pozdrav
miklavcicmatic je napisal/-a:Edit:
Na internetu sem našel havbo za okrog 100€. Koliko me pride barvanje take havbe, če imam rdečo metallic barvo?
lisko je napisal/-a:Fan je napisal/-a:miklavcicmatic je napisal/-a:Ko bremzaš na nožno se bremza samo sprednja kolesa, ker se težišče prenese naprej. z ročno pa sem zabremzal, da me je zaneslo rahlo postrani in sem imel malo daljšo zavorno pot.. Refleks pač.
...
Pozdravljeni
Nožna zavora zagrabi na vsa štiri kolesa, torej če razporedimo silo zaviranja:
- spredaj 100% zaviranja
- zadaj 35% do 40% zaviranja
V vsakem primeru pa zavirajo vsa štiri kolesa.
Ja, pri vašem zaviranju vam ročna zavora ni koristila nič, samo še slabše je bilo, ker ste si s tem dejanjem podaljšal zavorno pot.
V koliko bi vozila zavirala samo na sprednje zavore.....................ja, tako vozilo je nevozno in smrtno nevarno, saj bi zadnji del vozila stalno plesal po svoje.
Lep pozdrav
MAli popravek....
Skupno 100%
Spredaj 60 do 65%
Zadaj 35 do 40
miklavcicmatic je napisal/-a:Ko bremzaš na nožno se bremza samo sprednja kolesa, ker se težišče prenese naprej. z ročno pa sem zabremzal, da me je zaneslo rahlo postrani in sem imel malo daljšo zavorno pot.. Refleks pač.
Ni nič zvito niti polomljeno, na odbijaču se ne pozna NIČ, niti prenosa barve niti praske ali umazanije.. Po mojem se je stvar zvila ko sem se ustavil, in so amortizerji dvignili avto nazaj gor in havbo porinili pod "rit" cliota...
edit: če bi se odbijač podal do te mere, da se je tako zvilo, potem bi bil zvit tudi pleh med odbijačem in havbo, tista letev med lučmi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov