ejca je napisal/-a:2000-2200 rpm, pri takšnih obratih menjam avto sem kupila pred kratkim inker se je mudilo sploh nisem pogledala na računalnik kol pije sicer sem opazila da ko sem šla sedaj tankat je pil nekje 7,4 ampak računalnik kaže čisto mimo pa tudi temperatura ne kaže prav misliš da je kriv računalnik ker neko odstopanje je vozim se an relaciji Lovrenc na Pohorju Ruše če ti je znano. Hvala za odgovor. Kaj se da storit če tetser pokaže okvaro lamba sonde in ali lako dam gor 14 col gume.hvala
xalfist je napisal/-a:No ja jaz sem iz teh koncev pa tolko vzpona tut ni, Jodl je 2-3km po Logah pa tut nekaj takega, zaradi tega ji ne bi smelo tolk porabe nabiti, pol pa itak sama ravnina. Še moj bencinar ne pije tolk pa ga ne šparam po jodli.
Nekaj zagotovo ni vredu z avtom, poznam par folka iz lovrenca, ki ima citroene pa nimajo take porabe.
lisko je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:No ja jaz sem iz teh koncev pa tolko vzpona tut ni, Jodl je 2-3km po Logah pa tut nekaj takega, zaradi tega ji ne bi smelo tolk porabe nabiti, pol pa itak sama ravnina. Še moj bencinar ne pije tolk pa ga ne šparam po jodli.
Nekaj zagotovo ni vredu z avtom, poznam par folka iz lovrenca, ki ima citroene pa nimajo take porabe.
Ja ampak to je njena edina relacija (vsaj tako omenja) in za 15km na dan z veliko vzpona se men to ne zdi pretirano velika poraba za 2.0 motor.
Sem ji povedal recept....tako bo najbolj vidla realno porabo....Zakaj misliš , da če men kdo vpraša koliko mi porabi krava mu rečem od 9 do 18 ?
King: Fan je 170km stran![]()
Mam pa občutek, da je to njen prvi avto ali pa prvi dizel....
dobek je napisal/-a:brez zamere, ampak..ti stari hdi-ji majo ponavadi tam okrog 300-500tkm prevozenih, zato iskanje napak v takem smislu (sploh s teoretiziranjem po forumih) nima smisla
zapelji se do nekoga, ki te motorje dobro pozna (recimo v Mb do Perkota), pa naj se stvar za zacetek dobro pregleda/stestira
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov