Nasveti in napotki ter povpraševanja...

speedfaca
Novinec

Kraj: celje

renault clio poškodbe od toče

Napisal/-a speedfaca Sr jun 29, 2011 11:47 pm

toča mi je obtolkla cliota in sicer streho ter pokrov motorja,niso nevem kako globoke udrtine,bol površinske tako da lak ni razpokal!ima kdo izkušnje s tem?mogoče kdo ve pri kom bi se dalo to najceneje popraviti?!avto ni kasko zavarovan saj je star 11 let!sem pa iz celja!lp

Uporabniški avatar
Pipita
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: renault clio poškodbe od toče

Napisal/-a Pipita Če jun 30, 2011 9:52 am

Meni je dve leti nazaj isto malce potolklo Clia, tako kot opisuješ. :( Sem ga peljal v Renault Real v Ljubljani in so ga zrihtali res TIP-TOP. Ni variante, da bi ugotovil, da je bil kdaj stolčen od toče. :bow Kdo bi ti v Celju znal to uredit ne vem. Ker sem imel zavarovano, sem vseeno pogledal na račun in je prišlo cca 400 EUR. Verjetno bi se dalo uredi še ceneje, če ne bi bil pooblaščenec. Ali se ti to splača popravljat za tako ceno ali ne, pa je popolnoma odvisno od tebe samega, oz koliko ti to pomeni. :hi

speedfaca
Novinec

Kraj: celje

Re: renault clio poškodbe od toče

Napisal/-a speedfaca Če jun 30, 2011 11:54 am

Pipita je napisal/-a:Meni je dve leti nazaj isto malce potolklo Clia, tako kot opisuješ. :( Sem ga peljal v Renault Real v Ljubljani in so ga zrihtali res TIP-TOP. Ni variante, da bi ugotovil, da je bil kdaj stolčen od toče. :bow Kdo bi ti v Celju znal to uredit ne vem. Ker sem imel zavarovano, sem vseeno pogledal na račun in je prišlo cca 400 EUR. Verjetno bi se dalo uredi še ceneje, če ne bi bil pooblaščenec. Ali se ti to splača popravljat za tako ceno ali ne, pa je popolnoma odvisno od tebe samega, oz koliko ti to pomeni. :hi

sej bom vido kako bo ker neko vlko vsoto ne mislim na avto ulagat,če pa bi ker mi poceni to zrihto bi pa seveda dav porihtat!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov