Nasveti in napotki ter povpraševanja...

koki81
Novinec

Kraj: MB

Autocommerce MB - Fiat

Napisal/-a koki81 To jan 13, 2009 4:59 pm

Kako ste kaj zadovoljni z njimi in servisom pri njih? Koliko jaz slišim so zelo neprijazni, radi ne pomagajo. Pelješ avto na servis ker imaš težave pri vzratnji vožnji in ne zelo glasno ruži pa ti rečejo da vse dela ok :evil: . Poznam še en primer novi model Punto pa odznotraj rja vdarja. Pa je tip prišel tja pa so rekli da je avto bil rukjen kar seveda ni res in niso hoteli priznati garancije na pleh :roll:

Uporabniški avatar
tili
Novinec

Napisal/-a tili To jan 13, 2009 8:25 pm

Greš drugam in je rešen problem. Imaš kar nekaj dobrih servisov uradnih za Fiat, več informacij maš pa na forumu te znamke.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To jan 13, 2009 10:44 pm

jaz imam z mitshubishi servisem tam slabo izkušnjo.. po rednem servisu se je čudežno vklopla lučka na armaturki in je bilo ptrebno zamenjati del za 400e.......

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar To jan 13, 2009 10:57 pm

men so tam prodal rabljen avto
dobre izkušnje, ceno so spustl, korektna cena..
pol so mi še eno skrto napako oni material plačal 80% popravila sam sm dal 20€ za delo..
3 dni je blo kao garancije- samo so mi vseeno 5 dan, kao iz načela dobrih odnosov..

[KEKEC]
Novinec

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a [KEKEC] To jan 13, 2009 11:04 pm

DaDek je napisal/-a:jaz imam z mitshubishi servisem tam slabo izkušnjo.. po rednem servisu se je čudežno vklopla lučka na armaturki in je bilo ptrebno zamenjati del za 400e.......

Šerbinek ma micke tam zraven!

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jan 14, 2009 1:02 am

[KEKEC] je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a:jaz imam z mitshubishi servisem tam slabo izkušnjo.. po rednem servisu se je čudežno vklopla lučka na armaturki in je bilo ptrebno zamenjati del za 400e.......

Šerbinek ma micke tam zraven!

mislim da ne bo to držalo.. (mazde so zraven)

zany
Uporabnik

Re: Autocommerce MB - Fiat

Napisal/-a zany Po jul 11, 2011 4:43 pm

Da obudimo malce staro temo. hm, ta slavni autocommerce Maribor-fiat. Pri avtohiši Viher sem povprašal za testni primerek fiata 500, a ker ga niso imeli se je gospod Viher v parih ur dogovoril, da avto lahko prevzamem pri autocommerce Maribor, le v stik z njimi naj stopim. Pokličem gospo, na drugi strani linije me pričaka pravo presenečenje; toliko prijaznosti in ustrežljivosti, ki si jo danes malokje vajen.Brez problema sva prišla do zaključka da prevzamem popoldan okoli tretje ure in ga vrnem naslednji dan do 12 ure. Pod vprašajem je bil le še datum; dogovorila sva se da ji danes (11.7.2011) v jutranjih urah sporočim kdaj pridem. Ker sem imel ravno danes majhen opravek v Mariboru, sem jo povprašal če je možno da pridem danes. Brez problema, dejala je da me avto že čaka, ker pa nje v službi ne bo, bo z vsemi mojimi podatki in željami seznanjen njen sodelavec pri katerem naj prevzamem avto. Napotim se v 40km oddaljen Maribor, da za tisti dan prevzamem novega fička. Do tukaj je vse potekalo že skoraj preveč gladko in prijazno, zato sem v salonu doživek hladen tuš! vstopim v salon, se napotim do prodajalca, pred katerim sem kar nekaj minut mirno stal, da je gospod ugotovil, da imajo stranko. Prvi minus v salonu-vljudnost, deležen nisem bil niti pozdrava, višek vsega pa je bil, da me je prodajalec tikal, dobesedno kot bi krave skupaj pasla. Ko sem mu razložil zakaj sem tam, mi veselo pove da nima pojma zakaj se gre. Ko mu razložim, da naj bi nekej v prodajalni bil list z vsemi mojimi podatki, ter podatki o testni vožnjo je vsaj to dojel. Nakar mi začne da je testni primerek dvovaljnik in če sploh vem kaj je to, in da to ni kar tak avto, da moreš poznat kako in kaj.....mislim haaaaaaaaaaalo! zato si ti tam in dobiš plačano! Nato se prišeta še drugi, ravno mimo mene, nekaj časa se med seboj pogovarjata in prideta do zaključka, da avtocommeRce maribor sploh ne sodeluje z avtohišo Viher. Tule pa mi je zavrelo. Odločil sem se, da jutri stopim v kontakt z gospo, s katero sem se pogovarjal na začetku, ker z tema krete**** se itak nič ni dalo zmenit.

Brat, ki je bil z mano je takoj dejal, da sta se spravila name zaradi moje mladosti, vendar če je to njihov ključ do uspeha in prodaje potem mislim, da jim krepko škripa. Jutri pa bom gospo samo vprašal, kakšen je smisel zavajanje ljudi in pa letos naj namesto božičnice dobijo kakšen bon za učne ure vljudnosti in spoštovanja.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 10 gostov