lizard je napisal/-a:Ko je avto na miru ne more cukat, cuka lahko samo ko se giblje, torej ko se pelješ. Če ti pa nagaja prosti tek, ki je nemiren pa to ni cukanje.
bombbomb je napisal/-a:Ni čisto tako, ko stojim na mestu in imam v leru je vse OK, ko pa je v prestavi pa je čutiti rahlo trzanje, prosti tek ne nagaja, težave se tudi ne pojavlja med vožnjo ali prestavljanje, le takrat ko se ustaviš in imaš v kateri od prestav.
monster_d je napisal/-a:bombbomb ste rešli zadevo?
Sem mel probleme z cukanjem tudi na svoji opel vectri z istim motorjem. Ravno danes sem razdrl zadevo in hotel menjat sklopko. Nakar ugotovim da sploh nimam prave lamele.
Za x20dth motor in R23 menjalnik obstajata dve vrsti lamele in koša, tudi za y20dth podobna zadeva je več vrst. Tak da če boš nabavljal probaj prej preverit da neboš par dni brez avta tako kot jasZaj čakam na drugo sklopko in upam da bo prava. bom poročal če sem rešil s tem problem.
lp
lisko je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:bombbomb ste rešli zadevo?
Sem mel probleme z cukanjem tudi na svoji opel vectri z istim motorjem. Ravno danes sem razdrl zadevo in hotel menjat sklopko. Nakar ugotovim da sploh nimam prave lamele.
Za x20dth motor in R23 menjalnik obstajata dve vrsti lamele in koša, tudi za y20dth podobna zadeva je več vrst. Tak da če boš nabavljal probaj prej preverit da neboš par dni brez avta tako kot jasZaj čakam na drugo sklopko in upam da bo prava. bom poročal če sem rešil s tem problem.
lp
Ti zakaj se men zdi , da ti vsak avto uničiš ?:D
kimba je napisal/-a:Evo mene, jaz sem ta prijatelj od Demonis-a
Meni je na laguni med vožnjo ratala kar trda sklopka, takoj zatem je nekaj počilo in naenkrat je vse skupaj bilo spet normalno.
Ustavil sem avto in pogledal kaj je bilo, pod sklopko sem našel neko trdo žico, kar je verjetno odgovorna za ravnotežje obratov motorja ali tresenje... itd.
v glavnem imam iste simptome kot ti na Zafiri. ko avto ima visoke obrate in bi rad ustavil, se avto trese, ko avta ustaviš počasi pa ni problema.
Tudi ko je avto v leru, ne trese, ko je v prestavi pa trese.
mene pa zanima, kje bi lahko pogledal, kje je to počilo oziroma kaj naj bi ta žica delala.
WMB je napisal/-a:kimba je napisal/-a:Evo mene, jaz sem ta prijatelj od Demonis-a
Meni je na laguni med vožnjo ratala kar trda sklopka, takoj zatem je nekaj počilo in naenkrat je vse skupaj bilo spet normalno.
Ustavil sem avto in pogledal kaj je bilo, pod sklopko sem našel neko trdo žico, kar je verjetno odgovorna za ravnotežje obratov motorja ali tresenje... itd.
v glavnem imam iste simptome kot ti na Zafiri. ko avto ima visoke obrate in bi rad ustavil, se avto trese, ko avta ustaviš počasi pa ni problema.
Tudi ko je avto v leru, ne trese, ko je v prestavi pa trese.
mene pa zanima, kje bi lahko pogledal, kje je to počilo oziroma kaj naj bi ta žica delala.
Tudi pri meni je odletela šplenta na laguni 2...
Peljal normalno dalje...nima pa to nobene veze s tresenjem...ker meni ni ne prej ne kasnej treslo...
Drugače pa je ta šplenta neka fora pri pedalu sklopke...in ni panike vozit brez tega...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov