bronski1 je napisal/-a:Danes se svaku zgodila nevšečnost in sicer pedal od sklopke je ostal kar noter nato pa mu je po določenem času šla nazaj tako,da je poklical asistenco,ker ima kasko in so mu avto odpeljali na servis sedaj pa me zanima,velika verjetnost je,da je šla sklopka gre za citroena C-8 letnik 2005 koliko stane sklopka za tak avto,če kdo ve pa kje bi jo lahko dobil ugodneje kot na servisu.
hippo je napisal/-a:bronski1 je napisal/-a:Danes se svaku zgodila nevšečnost in sicer pedal od sklopke je ostal kar noter nato pa mu je po določenem času šla nazaj tako,da je poklical asistenco,ker ima kasko in so mu avto odpeljali na servis sedaj pa me zanima,velika verjetnost je,da je šla sklopka gre za citroena C-8 letnik 2005 koliko stane sklopka za tak avto,če kdo ve pa kje bi jo lahko dobil ugodneje kot na servisu.
Je treba napisat kateri motor je notri, moč motorja, a je ročni al avtomatik, ...
Dj Big je napisal/-a:hippo je napisal/-a:bronski1 je napisal/-a:Danes se svaku zgodila nevšečnost in sicer pedal od sklopke je ostal kar noter nato pa mu je po določenem času šla nazaj tako,da je poklical asistenco,ker ima kasko in so mu avto odpeljali na servis sedaj pa me zanima,velika verjetnost je,da je šla sklopka gre za citroena C-8 letnik 2005 koliko stane sklopka za tak avto,če kdo ve pa kje bi jo lahko dobil ugodneje kot na servisu.
Je treba napisat kateri motor je notri, moč motorja, a je ročni al avtomatik, ...
Po mojem mnenju je avtomatik, ker je prtisnu sklopko in je not ostala.....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov