Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Cena olja na vw servisu za 2.0 TDI CR

Napisal/-a sašo5 To jul 26, 2011 10:13 pm

legendarac je napisal/-a:Sašo5 takšno ceno si dobil na pooblaščenem servisu?

seveda, drugam ne hodim delat servisa...

Je pa res, da sem kupoval olje na netu, ko je bilo na servisu drago, sedaj sem že 2x kupil kr na servisu. Priporočila Porscheja od lani so, da "morajo" (naj bi) spustili cene na razumno mejo; sedaj, nekateri so to upoštevali, nekateri pač ne.....

PS. in nikoli niso komplicirali, ko sem nosil svoje olje :arrow: govorim za AC Radanovič Brežice

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jul 27, 2011 2:35 am

viljuska33 je napisal/-a:
adis je napisal/-a:pri meni se gre za velik servis...lansko leto sem delal mali servis z svojim lastnim oljem in niso komplicirali, sem dobil garancijo mobilnosti ipd....

so pa zakomplicirali pri "velikem" servisu...češ da moraš imeti njihovo olje, če bi rad imel potem 2 letno garancijo na material+delo za kar pa ne mislim šparat da bom zaradi 30 eur razlike na olju garancijo zgubil.

imam pa cca. 20% popusta na glavni servis, kar je cca. 140 eur popusta.

:shock: no ja jst bi useen šou še mal okrog potipat kr to se mi zdi kr en nateg...

O, brez skrbi bodi, da je nateg.

p.s.: Malce gledam cene, ki jih navajate in se ob tem sprašujem, če vam na teh VAG servisih prodajajo zlato.....

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr jul 27, 2011 5:07 am

TrijoAdijo je napisal/-a:
p.s.: Malce gledam cene, ki jih navajate in se ob tem sprašujem, če vam na teh VAG servisih prodajajo zlato.....

off - a misliš, da je na Fordu drugače :?: :?: :?:

Ne bi verjel, če ne bi bil (marca letos s Fiesto v LJ. Summit, kjer je avto tudi kupljen) sreča, da je bil kolega zraven.... :arrow: 4 ure dela, :roll: le kaj so delali pri 7000 km.- motrocraftovo olje 5-30 28 eur liter(svoje niti po razno) 300 eur ceh; pa ga ti vidi..... :shock:

PS mal si preveč nastrojen proti VW-ju.....

PS.1 a veš, kolk je Edo(Podplat/Mestinje) vzel za Tranzita (tisti poltovrnjaček od Jožeta) na 20.000km :?: ma, ti bom povedal, ko bom videl da sediš, da te slučajno res na rit ne vrže.......... :mrgreen:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jul 27, 2011 5:45 am

Ja, kaj pa delaš na Summitu? :P:P Sem ti že enkrat reku, da se tam ne hodi, pa da so edini....Men pr Paiču niso niti trepnli z okom, ko sem svoje olje prinesel na servis :)) Sam na nalog je napisal, da sem privlekel svoje olje.

p.s.: Mogoče sem res malce preveč nastrojen proti VAG-u....morda zato, ker imam žal z njimi več ali manj slabe izkušnje....Sploh pa s ceno servisa---->olje + filter + delo za Golf V 1.9 TDI na poobaščencu cca. 200 EUR. Veliki servis za isti motor---> slabga jurja...Pr domačem majstru pa cca. dobrih 400 EUR....Zdej pa računaj :D

p.s.: Sej sedim...sam kmal bom pa ležal...Pa ti? :D:D

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jul 27, 2011 7:14 am

jao kake cene...pa je kak servis, ki je "spodoben" in da ima ceno ok? seveda da je garancija všteta ipd?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jul 27, 2011 10:59 am

@adis: Dej se probaj za štos pozanimat pri Malgaju. Kolega svojga vag-a tam servisira in je prav presenečen nad nižjo ceno servisa in samim odnosom do stranke napram....nekemu servisu...že omenjenmu.

LP!

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr jul 27, 2011 11:01 am

Bi še jaz neki prašal tuki ...
Če npr. sam kupim olje za motor ipd. ki ustreza vsem predpisanim standardom, ki jih navaja tovarna (od proizvajalca, ki ga tovarna priporoča), ali pooblaščenec vseeno priznava garancijo na delo in materiale ??

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jul 27, 2011 1:53 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:@adis: Dej se probaj za štos pozanimat pri Malgaju. Kolega svojga vag-a tam servisira in je prav presenečen nad nižjo ceno servisa in samim odnosom do stranke napram....nekemu servisu...že omenjenmu.

LP!

misliš na malgaja v trbovlju?

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če jul 28, 2011 9:48 pm

Jap.

LP!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Če jul 28, 2011 9:53 pm

TrijoAdijo je napisal/-a: samim odnosom do stranke napram....nekemu servisu...že omenjenmu.

zdej me pa že firbec, kaj so ti to tam naredili :?: :shock:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če jul 28, 2011 10:07 pm

Meni??? :D

Meni nič....sej ne vozim VAG-a :)) So pa ljudem, ki jih poznam...V nekaterih primerih sem bil žal..tudi prisoten..

Gre se za nek odnos....če ti že dnarja poberejo na pas mater...bi se lahk vsaj kulk-tulk: 1. letom primerno pogovarjali s stranko, ne pa da jo odjebejo kot nekega 6-letnga šmrkavca,pa "ko jo j**e...sej bo itak stranka še pršla naokol, pa bo še pustila dnarja pr nas" in 2. lahko zavedali, da pa le niso bog i batina...in da stranki pač ni problem avta zapeljat magari 100km v eno stran na servis po drugo (in tudi pravilneje) mnenje...in 3. nekateri servisi tudi po 14 dni po servisu...pokličejo stranko in jo povprašajo o zadovoljstvu z opravljenimi storitvami.....pa čeprav so bile iste storitve opravljene za nižjo ceno....brez popustov.

O odnosu do potencialnega kupca novega VAG-a....pa raje ne bi....

Je pa zato servis pač izgubil nekaj rednih strank....ki že lep čas niti pod razno ne prestopijo tistega praga...

LP!

Uporabniški avatar
Mister Twister
Novinec

Kraj: kamnik

Napisal/-a Mister Twister Če jul 28, 2011 10:20 pm

Samo za info.

Po vseh specifikacijah (in tudi preverjeno) gre v mojo mašino max 4.5 litra olja. Na avtotehni vis (opel) so mi ga zaračunali 6L .....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 8 gostov